Bu lig ne de kirliymiş be
Şikeyi vaktinde kim getirdi dersen, Troysi derim. Benim de az katkım olmadı.Bu lig ne de kirliymiş be
Adamlar bir de çatur çutur jeton harcıyor Alayınıza kamp ulan.Şikeyi vaktinde kim getirdi dersen, Troysi derim. Benim de az katkım olmadı.
Kamp değeri katlanarak artıyor. Tavsiye etmem. Bana söyle arka kapıdan derin OSM'ye alayım seni, yabancı değilsin.Adamlar bir de çatur çutur jeton harcıyor Alayınıza kamp ulan.
Kamp değeri katlanarak artıyor. Tavsiye etmem. Bana söyle arka kapıdan derin OSM'ye alayım seni, yabancı değilsin.
Gücü ele geçirene kadar yanında ol, sonra kafana göre takılırsın.Biz gücün karşısındayız her zaman
Kolaya kaçmak yakışmaz bize.Gücü ele geçirene kadar yanında ol, sonra kafana göre takılırsın.
sana basacam kampı kaçarın yok.Hee utanmaz isen west bronviçe kamp basmaya sende basabilirsin tabiAynen yoldaşlarım yanınızdayım birleşirsek üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok basın kampları @Will of D. 'ye
Hiç utanmadan basarım bak kamplaşırsak ben kârlı çıkarım basit matematik kendi oyuncularına %25 ekle sonra benimkilere ekle fark daha da açılır şimdi kampa gitsem kalecim 145lik oynar bu sene kesin şampiyon olmam lazım o yüzden son jetona kadar harcarım hiç acımadansana basacam kampı kaçarın yok.Hee utanmaz isen west bronviçe kamp basmaya sende basabilirsin tabi