Chelsea napmış öyle ya o kadro ne znznz. Adam yardırmış. Finansal fair play yapmak lazım bir dahaki sezonda kadrosu fazla uçmuş.
Belediyemiz çalışıyor efenim la geçenlerde de yazdım FIFA finansal fair play olayını bu oyundan esinlenip getirmiş sattığından fazlasını alamıyorsun zatenChelsea napmış öyle ya o kadro ne znznz. Adam yardırmış. Finansal fair play yapmak lazım bir dahaki sezonda kadrosu fazla uçmuş.
Güvenmedimki lan. Berabere kalırsınız diye umdum ama.Güvendiğin dağlara kar yağdı @Will of D. Peşindeyim bırakmam
Yok la ben kimseye defans oynamamışım bu zamana kadar oynamamda adamın kadro yüksek bir de özel kullandı normaldir. Bir de benim takım Watford oluncaGüvenmedimki lan. Berabere kalırsınız diye umdum ama.
Sen Arsenale güvenip mort olmuştun asıl
@Sir Crocodile Oğlum defansif çıkmalıydın bence. 1-0 olsun senin olsundu.
Özel mi basmış? Waatford'a mı?Yok la ben kimseye defans oynamamışım bu zamana kadar oynamamda adamın kadro yüksek bir de özel kullandı normaldir. Bir de benim takım Watford olunca
Sana basarsa sen basmazsin kardeşim bakalım kazanabiliyor musun @setokaiba bastığında o hatayı yaptım bassaydım lider bendim şimdiÖzel mi basmış? Waatford'a mı?
Püüüüüğğğğ... @GeorgeRMartin Ufacık takıımdan mı korktun lan?
İşe yaramaz bunlar Hücumları çok düşükStoper satıyorum, tanesi 20 milyon. Almak isteyen teklif göndersin.