@Çörekçioğlu Luffy Stoperin hücumu düşük olur. Bek istersen JuanFran var bende 49-87'lik. 32 yaşında. 15'e bırakırım.
Aykut futboldan anlamıyor ya da genelleme yaparsam genelde forvet oynayan adamlar savunma futbolu oynatıyor, yılların stoperleri de hücum falan. Daum sizde en azından kazanıyordu ama Aykut'ta o da yok. Bu gece senle mi maçımız. Genelde kimle oynadığıma bakmam, dün girmeyi unuttum, yenilmişiz.@Daredewill zorluk çıkarmazsın umarım bu akşam bana 4-2-4 nasıl bir taktik la adam 4 forvetle saldırıyor felsefeni beğendim inşallah Aykut Kocaman'ın yerine sen geçersin tez zamanda da biraz hücum futbolu izleriz
Aynen dostum derbimiz var akşama iyi olan kazansın taktiğin korkutucu ama söyleyeyimAykut futboldan anlamıyor ya da genelleme yaparsam genelde forvet oynayan adamlar savunma futbolu oynatıyor, yılların stoperleri de hücum falan. Daum sizde en azından kazanıyordu ama Aykut'ta o da yok. Bu gece senle mi maçımız. Genelde kimle oynadığıma bakmam, dün girmeyi unuttum, yenilmişiz.
Sana iyi şanslar.
Aramızda kalsın ben seni destekliyorum.Aynen dostum derbimiz var akşama iyi olan kazansın taktiğin korkutucu ama söyleyeyim
Hay senin canına kurban ya herkes Will'i destekliyor sanıyordum sevindim cidden Valla kadrom iyi önemli rakiplerin çoğunu yendim bir Everton'a kaybettim ama 2.yarıda seri galibiyetlerle liderliği alıcam Kupada senin olur inşallahAramızda kalsın ben seni destekliyorum.
İstemeyeceğini bildiğim için maçı sana satmadım. En iyi halimle karşına çıkıyorum. Beni yen ve şampi ol. Sana yapacağım iyilik rakiplerini yenmek olacak.Hay senin canına kurban ya herkes Will'i destekliyor sanıyordum sevindim cidden Valla kadrom iyi önemli rakiplerin çoğunu yendim bir Everton'a kaybettim ama 2.yarıda seri galibiyetlerle liderliği alıcam Kupada senin olur inşallah
Aynen kimseyeden maç istemem sadece kamp basma bende basmayayım diye teklif sunuyorum arkadaşlara kamp bastıklarında da 95lik oyuncu 118lik falan oynuyor bende basıyorum 107lik oyuncum 134lük oynuyorİstemeyeceğini bildiğim için maçı sana satmadım. En iyi halimle karşına çıkıyorum. Beni yen ve şampi ol. Sana yapacağım iyilik rakiplerini yenmek olacak.