Hiç bir rakipten korkumuz yok gardasNutuk çekmede icraat yap.
Canı0na okusunlar.
Hiç bir rakipten korkumuz yok gardasNutuk çekmede icraat yap.
Canı0na okusunlar.
İşteyim şuan eve geçince ayarlicam bu sefer unutmam.@Sir Crocodile Kadro kurmayı unutmamışsındır umarım. Bugün hesaplaşma gününüzdü.
Kamp bascan mı la bascaksan bende basarım jetonlarımıza yazık olmasın gel anlaşakİşteyim şuan eve geçince ayarlicam bu sefer unutmam.
Utanmadan 100 üzeri kadro ile kampa gitmişsin. Ayip be utanmadın dimiKamp bascan mı la bascaksan bende basarım jetonlarımıza yazık olmasın gel anlaşak
Takımın güçsüz olsa da iyi taktisyen olduğunu biliyorum birader risk almaya niyetim yok asıl sen kupaya saklasaydın kampını lig için hala umudun var mı yoksaUtanmadan 100 üzeri kadro ile kampa gitmişsin. Ayip be utanmadın dimi
Sen kullanmasan ben kullanmayacaktim fakat bayağı bir korkak çıktınTakımın güçsüz olsa da iyi taktisyen olduğunu biliyorum birader risk almaya niyetim yok asıl sen kupaya saklasaydın kampını lig için hala umudun var mı yoksa
La ben kullanmadım ilk asıl sen kullanmasan ben kullanmayacaktım zaten bana haberi geldi senin kullandığının ondan sonra kullandım burada yazdım kullanmayalım diye hatta dinlemiyorsun kiSen kullanmasan ben kullanmayacaktim fakat bayağı bir korkak çıktın
Bende var 5000 jeton 20 tane eksilse bir eksiklik yaşamam.
Vermesen de alır la o iyi oynuyor bu oyunu ama sen bilirsinBu akşam Liverpool ile maçım var.Versem mi maçı baya bi ikilemdeyim.