Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM (Online Soccer Menager) Korsan Fan Ligi için davet !

KorsanFanLigi

• İngiltere Ligi

• İspanya Ligi

• İtalya Ligi

• Almanya Ligi

• Fransa Ligi

• Türkiye Ligi

• Brezilya Ligi

• ABD Ligi

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arsenal Everton karşısındaki talihsiz yenilginin acısını çekiyor
LONDON - London, dün Arsenal ve Everton arasındaki düelloya sahne oldu. London sokakları Arsenal - Everton maçı nedeniyle terkedilmişti. Oyuncular, bu maçı hafızalara kazınacak hale getirecek motivasyona sahipti. Dybala, Arsenal takımı adına 25. Dakikada topu ilk kez filelere göndermeyi başardı, durum: 1-0. Ronaldo 26. Dakikada farkı ikiye çıkardı 2-0. Talisca, 51. Dakikada skoru 2-1 yaptı. Ramírez, 77. Dakikada kaleciyi alt ederek attığı 2-2 golle durumu beraberliğe getirdi. Ramírez maçın sonucunu 78. Dakikada belirledi: Everton takımı 2-3 galip geldi. Everton takımının Arsenal takımını yenmesi karşısında futbol dünyası gözyaşlarına boğuldu. Arsenal tarafından domine edilen maçın sonucu hak edilmemişti, böyle bir sonucu nadir görmüşlerdir.

Ronaldo zevk alıyor ve gol atıyor
LONDON - Tombe1907 artık Ronaldo hakkında herhangi bir kuşku duymuyor.En golcü oyuncusu çok gerektiği anda goller atarak,takımının başarılı olmasını ve bundan da öte Arsenal takımındaki boşluğun dolmasını sağlıyor. Ronaldo medyanın son zamanlardaki ilgisinden dolayı canından bezdi.Tombe1907,Ronaldo oyuncusunun yarının ilk antrenmanından sonra basına konuşacağını belirtti.Açıklamasından sonra da takımıyla yalnız kalmak istiyor.
:cool:
2-0 geriden gelip 2. yarı maçı çevirme olayını daha ben yapamadım adam açtı o başarıyı kaptı jetonları :D

Goalunited Legend oynamak isteyen olursa bu linkten üye olun da bana da faydanız olsun. Goalunited Pro oyunlarını kapattıklarından dolayı(tutmadı galiba) yeni üye olanlara 3 ay preimum 5000 stars (preimum puanı) ve 100 milyon para veriyorlar ki bence en önemlisi bu çok büyük para yeni başlayan biri için duyurulur.

Bunu yazıyorum diye OSM'yi unuttum sanmayın. Geçen tanıtımını yapınca bu fırsatı size söylemezsem ayıp olur dedim.

İçerde 1 0 yenilmişim.Normalde yenildiğim maçlarda baya eziluyordum ama taktiği değiştiğimden beri 3g 2m aldım.Yenilgilerimde de baya iyi oynamış takım.Ah bir de oyuncuları antremana sokmayı unutmasam iyi olacak da.

:at::respect:

_rijcard_, tam bir futbol ustası!
LEİCESTER - _rijcard_ Leicester City takımıyla iyi uyum sağladı.Takımın performansı iyi ve taraftarlar bundan dolayı çok mutlu. _rijcard_ ismini yeni teknik direktör olarak atayınca, Leicester City kalite ve tecrübe konusunda kendinden emin hissetti. _rijcard_ geçmişte kendisini iyi bir antrenör olarak kanıtlamıştı bunların arasında Schalke 04, Valencia ve Manchester United gibi takımlar da bulunuyor. Leicester City _rijcard_'nin liderliği altında gayet güzel gidiyor. "Leicester City'in oynadığı her maç parti havasında" şeklinde iddia etti ve devam etti "Taraftarlarımız da gerçekten tam bir 12. Adam gibiler." _rijcard_ ayrıca takımın performansından da övgüyle bahsediyor: "Çocuklar benim direkfilerimi gayet iyi yerine getiriyorlar ve bunun da meyvesini alıyoruz."

:at::respect:

_rijcard_, tam bir futbol ustası!
LEİCESTER - _rijcard_ Leicester City takımıyla iyi uyum sağladı.Takımın performansı iyi ve taraftarlar bundan dolayı çok mutlu. _rijcard_ ismini yeni teknik direktör olarak atayınca, Leicester City kalite ve tecrübe konusunda kendinden emin hissetti. _rijcard_ geçmişte kendisini iyi bir antrenör olarak kanıtlamıştı bunların arasında Schalke 04, Valencia ve Manchester United gibi takımlar da bulunuyor. Leicester City _rijcard_'nin liderliği altında gayet güzel gidiyor. "Leicester City'in oynadığı her maç parti havasında" şeklinde iddia etti ve devam etti "Taraftarlarımız da gerçekten tam bir 12. Adam gibiler." _rijcard_ ayrıca takımın performansından da övgüyle bahsediyor: "Çocuklar benim direkfilerimi gayet iyi yerine getiriyorlar ve bunun da meyvesini alıyoruz."
Tadını çıkar şimdilik, çok uzun sürmeyecek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık