He pardon tamamdırBelli belli burnley al dedim ya sana
He pardon tamamdırBelli belli burnley al dedim ya sana
Eyvallah hacım. Senin de yıllık mesaj atma kotanı doldurtmuş olduk kusura bakma@Çörekçioğlu Luffy
Kadronda oyuncunun üstüne tıklarsan tranfer listesine ekle çıkar. Ordan fiyat belirleyip satışa koyarsın. En yüksekten satman yararına olur. Günde 8 defa simülasyon oluyor. Bilgisayar oyuncuları rastgele alır. İlk günlerde bolca oyuncu satabilirsin sonradan yavaşlar. Satış fiyatı 40 milyonu aşarsa zor satılır. Transfer listesindeki oyuncuların fiyatları da her simülasyon azalır. Değeri de yanında yazar zaten. Fiyatı ederinden çok fazla olan oyuncuları alırsan zarar edebilirsin. Çok beklersen de başkası alabilir. Ucuzdan oyuncuyu alıp satışa koyup kar etmeye çalış. Dengeyi sen kurarsın. 23 yaşına kadar oyuncular daha iyi gelişir antenmanlarda hem de daha geç yorulurlar. Takımını ihtiyarlarla doldurma. Bütün oyuncuların da genç olmasın ama hepsini antrenmana sokamıyorsun. Transferler kısmında simülasyon saatlerini görürsün yarın. Sonraki günlerde o saatlerde aktif olup oyuncu kapmaya bak. Bi oyuncun uzun süre satılmazsa da oynat onu satışı kolaylaşır. Bunu ligin ortaları için söylüyorum. Şimdi öyle bi sorunun olmaz.
Tamam eyvallah.@Tombe arsenal çıktı kurada sana. Ligi kurduk davet yolladım katılırsın.