Öğreniyorum oyunu şuanda biraz zaman geçsin para yapma olayını çözeceğim tam.Fakirler sizi
Öğreniyorum oyunu şuanda biraz zaman geçsin para yapma olayını çözeceğim tam.Fakirler sizi
Öğreniyorum oyunu şuanda biraz zaman geçsin para yapma olayını çözeceğim tam.
Benim de olacak bineceğim üstüne, vuracağım kırbacı.Özendireyim biraz
Senin ilk sezon dimi o zaman tavsiye vereyim bu ilk sezon bitmeden yeni bir sezona başlama jeton (coin) yetiştiremezsin bak bu sezonu tamamlayınca başka liglere katılıp oyna geliştir kendini hem iyi menajer puanları alırsan sezon sonunda bol jeton kazanırsın. Bir dahaki korsanfan ligine daha hazır hale gelebilirsin zaman meselesi gerçekte olduğu gibi tecrübe kazandıkça gelişiyorsunBenim de olacak bineceğim üstüne, vuracağım kırbacı.
Aynen oynaya oynaya öğreneceğim. Teşekkürler tavsiye için.Senin ilk sezon dimi o zaman tavsiye vereyim bu ilk sezon bitmeden yeni bir sezona başlama jeton (coin) yetiştiremezsin bak bu sezonu tamamlayınca başka liglere katılıp oyna geliştir kendini hem iyi menajer puanları alırsan sezon sonunda bol jeton kazanırsın. Bir dahaki korsanfan ligine daha hazır hale gelebilirsin zaman meselesi gerçekte olduğu gibi tecrübe kazandıkça gelişiyorsun