@GeorgeRMartin bir sezon ne kadar sürüyor bu oyunda? Şimdi katılamam da ligde boşluk olursa bir sonraki oyuna katılmak isterim.
Sezonda 40 maç falan oluyor her gün bir maç oynanıyor dostum gelseydin deneyim olurdu bu sezonda@GeorgeRMartin bir sezon ne kadar sürüyor bu oyunda? Şimdi katılamam da ligde boşluk olursa bir sonraki oyuna katılmak isterim.
Satılır ama fiyat çok yükseldikçe geç satılıyor 10m adam 25ten çabuk giderken 25m adam 65m 10 günde gidebilir loto birazEn yüksek fiyattan koyulunca satılıyor mu ya hala oyuncular? Acil cevap
Ona göre koyayım o zman.Satılır ama fiyat çok yükseldikçe geç satılıyor 10m adam 25ten çabuk giderken 25m adam 65m 10 günde gidebilir loto biraz
Wtf İddialı rakipleri severim seç takımını bakalımİstek attım nick Ox Lloyd. Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdi de yazsınlar kral geri döndü
Hangi takım kimin belli mi? Yoksa kafamıza göre mi?Wtf İddialı rakipleri severim seç takımını bakalım
Belli belli burnley al dedim ya sanaHangi takım kimin belli mi? Yoksa kafamıza göre mi?