Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM Korsanfan Bundesliga Full

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He anladım hocam Wolfsburg'tan yana sıkıntı yok bizler etik değerlere önem veren bir kulübüz camiamız böyle kirli işlerle anılmayacak ;)
Benim ilk mesaj anlaşılmayacak şekilde yazılmış. Yoksa adam Sterling ve yanında kim varsa alıyor. Diğerini 2 katına satıyor. Bu sefer diğerleri oyuncu yok diyor.

Transfer marketten isteyen alım satım yapsın, ticarete karşı değiliz. Birbirinize de alın, ama sadece oyuncuyu bota satmak için almayın.

Buna karşı çıkıyordum ama harbiden oyunun mücadele gücünü düşürüyor.

90+ yolladım 80 bile gelmedi düşün 3 kere. Ama yasak koymak olur mu bilemedim.
Abi işte bu yaşanmasın diye diyorum. Bayern bana gelsin, jetonum da var. 1. gün kaşif yollayım 3 forvet çekeyim. Hem orta saha defans yollayım 15 tane adam alayım, yarısını geri bota satarım. Diğerleri eli boş döner. Kim ne kadar zevk alır?

Yasak yok zaten, kim ne yapıyor falan takip etmiyorum. Geçen sezon baya kişi rahatsız oldu, bende rica ediyorum sadece.

Zaten takip etmeye gerek yok ilerleyen zamanlarda görürüz. Az laf yalansız çok mal haramsız olmaz diye boşuna dememişler :D

Bu arada sezon sonunda kaç jeton geliyor hedef tutarsa? 90 jeton var ona göre kullanayım.

Bugün özel teklifler havada uçuşuyor, sabah forvet verdiler şimdi busqets :p @Will of D. K>D>O>F olduğunu bildiğin halde gidip orta saha forvet falan aramışsın :( Goku'yu dağıtıcam bugün :a:

@Bavs taş çatlasa100/150 arası verirler, o da çok başarılı olursan. Sende nasıl 90 jeton var, ben daha önceleri o kadar lig falan da kurdum ama bende hala fazla sayılır. Nereye harcıyonuz bu jetonları :p

Lig bitti Crotone'a 30 tane mi ne verdiler ne vericekler :D Şimdi Nasıl 90 tane var 100 tane jeton geldi kariyerden. Ben Crotone ile geçen sene dostluk maçlarına çok harcadım başlangıçta birde. Şu kaşif olayıyla ilk defa oynadığım için tam şey yapamamıştım :(

Bugün özel teklifler havada uçuşuyor, sabah forvet verdiler şimdi busqets :p @Will of D. K>D>O>F olduğunu bildiğin halde gidip orta saha forvet falan aramışsın :( Goku'yu dağıtıcam bugün :a:

@Bavs taş çatlasa100/150 arası verirler, o da çok başarılı olursan. Sende nasıl 90 jeton var, ben daha önceleri o kadar lig falan da kurdum ama bende hala fazla sayılır. Nereye harcıyonuz bu jetonları :p
Aceleden mallık ettik işte.:( Sen hemen sömürmüşsün K ve Dyi .Oblaakımı nasıl alrsın.:of:

Lan bana niye hiç özel teklif gelmiyor. Bir ayarımı var bunun.

Ahaa 400 jeton daha verdiler.:oleyo2:

Bence hala denk değilsin goku'ya.:artiz: Fark yemede.

Aceleden mallık ettik işte.:( Sen hemen sömürmüşsün K ve Dyi .Oblaakımı nasıl alrsın.:of:

Lan bana niye hiç özel teklif gelmiyor. Bir ayarımı var bunun.

Ahaa 400 jeton daha verdiler.:oleyo2:

Bence hala denk değilsin goku'ya.:artiz: Fark yemede.
500 transfere ulaştın demek. İyi jeton geliyor o kariyer görevlerinden.

Bu sezon bana 3 defa özel teklif verdiler :a:

Bence fark yemem, beraberlik umudum yüksek. Çok sıkı defans yapacağım.

Oblak bende değil, ben yine Stegen'i aldım. Adam evladım oldu artık :ühü: Kaleci hiç yok ben kaşifi iki kere yolladım yedek kaleci için, iki günde sadece Butland geldi en iyi olarak.

500 transfere ulaştın demek. İyi jeton geliyor o kariyer görevlerinden.

Bu sezon bana 3 defa özel teklif verdiler :a:

Bence fark yemem, beraberlik umudum yüksek. Çok sıkı defans yapacağım.

Oblak bende değil, ben yine Stegen'i aldım. Adam evladım oldu artık :ühü: Kaleci hiç yok ben kaşifi iki kere yolladım yedek kaleci için, iki günde sadece Butland geldi en iyi olarak.
Heye, para kaynağımız orası.:a:

La bana hiç gelmiyor geçen senede böyleydi.:(

Defans yapsanda yrarsız yenileceksin. :D Belli olmaz yinede çocuğun önünü tıkama la hani hedefin 12.likti?:artiz:

Oblak da benim evladım gibiydi ilk onu aramalıydım.Şimdi ben kalecissiz mi kaldım?:(

Heye, para kaynağımız orası.:a:

La bana hiç gelmiyor eçen senede böyleydi.:(

Defans yapsanda yrarsız yenileceksin. :D Belli olmaz yinede çocuğun önünü tıkama la hani hedefin 12.likti?:artiz:

Oblak da benim evladım gibiydi ilk onu aramalıydım.:(
Hedef 12 diye maçı salayım mı yani :artiz: O kadro ile beni ezip geçer normal çıkarsam, çanakkale geçilmez yapacağım, geçse bile lig+kupa benim olacak sene sonu. Çünkü bu kaçınılmaz bir kader. 7 sezon olmuş benim kupam yok :( Sen kendine bak en azından kupayı almalısın :D

Hedef 12 diye maçı salayım mı yani :artiz: O kadro ile beni ezip geçer normal çıkarsam, çanakkale geçilmez yapacağım, geçse bile lig+kupa benim olacak sene sonu. Çünkü bu kaçınılmaz bir kader. 7 sezon olmuş benim kupam yok :( Sen kendine bak en azından kupayı almalısın :D
Sanki diğer büyüklere vermeyecen maçı:D
Tamam elinden geeleni yap o da yapacaktır. Bu sezon hırslı İspanya ile kıl payıı kaçırmıştı bu sefer şampi olcam diyordu.:a: Hitler gibi saldırır sana.

Benim kasasım yok ama hedefim kupa.Sende şampi olabilirsen güzel olur.
Ama maalesef kadeerin şerefli 2.likler senin.:oleyo2::respect:
Pescara'nın bile kupası var:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık