draxler için bernard + correa vereyimPeki farzı misal elimde david luiz var diyelim.Onunlada mı takas yapmazsın

draxler için bernard + correa vereyimPeki farzı misal elimde david luiz var diyelim.Onunlada mı takas yapmazsın
Onu git Draxler'i olana sor.Bu kulüpten gideli çok oldu.Gerçek anlamda gideli çok oldudraxler için bernard + correa vereyim![]()
pardon reis ben seni wolfsburg ile karıştırdımOnu git Draxler'i olana sor.Bu kulüpten gideli çok oldu.Gerçek anlamda gideli çok oldu![]()
şortu falanda mı olmazBernard+Correa ile Draxler'in kramponunu alamazsın @GeorgeRMartin
Şaka maka senin de takım iyi he fazla kendini acındırıp dikkatleri üstünden atmaşortu falanda mı olmaz![]()
eyvallah dostum senin ki kadar iyi olmasada bir şeyler yapmaya çalışıyoruz zirveye oynayabilmek içinŞaka maka senin de takım iyi he fazla kendini acındırıp dikkatleri üstünden atmaAma Draxler senin için fazla ondan eminiz.
![]()
Dostluk maçı adam geliştirmiyor mu, skora takılmayın. Ben daha adamları dizmedim bile.:/ulen destek beklerken düşman edindikaga dostluk maçlarında galibiyet alınca sanki daha çok gelişiyordu takım o yüzden bir senle birde @Daredewill ile yapıyordum maçları ki kazanayım
senden başka birine daha 7 salladım ben bak onu hatırlayamadım ama şahsi değildi hiç biri lütfen bunlara takılmayalım
![]()
ya gelişiyordu gelişmesine ama kazanınca %45 falan artış oluyordu kazanamayınca %25 lerde kalıyordu ondan bahsediyorumDostluk maçı adam geliştirmiyor mu, skora takılmayın. Ben daha adamları dizmedim bile.:/