yasak demeyelim hocam bunu rica ediyoruz ki ligin rekabeti olsun 2 takım şampiyonluk kovalayacağına 5 takım kovalasın bizde burada geyiğini yapalım doya doya takımlar güçsüz kalıyor o adamlar botlara satıldığında mesela benim takımım boynu bükük kaldı ne kaleci ne defans ne ortasaha gelmedi kaşiften ben şok ben mağdurBuna karşı çıkıyordum ama harbiden oyunun mücadele gücünü düşürüyor.
90+ yolladım 80 bile gelmedi düşün 3 kere. Ama yasak koymak olur mu bilemedim.
bu nedir daha lig başlamadan paylaşılmış masa başında her şey ayıp ayıpSanki diğer büyüklere vermeyecen maçı
Tamam elinden geeleni yap o da yapacaktır. Bu sezon hırslı İspanya ile kıl payıı kaçırmıştı bu sefer şampi olcam diyordu. Hitler gibi saldırır sana.
Benim kasasım yok ama hedefim kupa.Sende şampi olabilirsen güzel olur.
Ama maalesef kadeerin şerefli 2.likler senin.
Pescara'nın bile kupası var
Ben chievoyu 14.lük hedefi vardı 9. yaptım 106 jeton verdi 4500 falan menajer puanı vardı @Will of D. bayağı almıştır ona sorunBu arada sezon sonunda kaç jeton geliyor hedef tutarsa? 90 jeton var ona göre kullanayım.
Dur satma ben para biriktireyim biraz alırım onu 2 gün müsade et banaBı hesap banlanmamış mı dünden sonra
Neyse Dembele'yi 30'a falan bırakıyorum. Eğer teklig gelmezse en az 40 m ye satışa koyucam.
Ben aldım onu kardaşAbi böyle bir şey yok ya. Maç için adam ararken Vormer nerede oynuyormuş diye baktım tam alayım dedim tıkladım, böyle bir oyuncu yok dedi. 5 sn ile kaçırdık adamı. Ortada kaldık.
Gördüm. 10 M para var kimseyi alamıyorum. Hepsini biz satıyoruz. Üst taraftakine para yetmiyor. 22 yaşında 60 lık adam da ne işime yarasın. 68 lik 70 lik adamlarla maça çıkacağım.ben aldım onu kardaş
bende de orta saha kıtlığı var 4 4 2 oynayacatım baktım olmuyor 4 3 3 e döndüm orta sahaya adam koyamıyorum.Gördüm. 10 M para var kimseyi alamıyorum. Hepsini biz satıyoruz. Üst taraftakine para yetmiyor. 22 yaşında 60 lık adam da ne işime yarasın. 68 lik 70 lik adamlarla maça çıkacağım.