Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM Korsanfan Bundesliga Full

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben sattım 5 tane kökleyerek :cool:

bugün @Riful satar yarın sen olur böyle @Daredewill de fena satmamış bu ikisine dikkat edin bak uyarıyorum herkesi :D
helal olsun ne diyem.
Bu sabah oyun bana durduk yere 400 jeton verdi. Meğer 500 transfer yapana, alma satma dahil, 400 jeton hediyeymiş. Bunu bilerek transfer yapın.

Senin fantastik görmedi mi ligi, bir tek o kalmış gelmeyen.
akşam girerim dedi
Bu arada arkadaşlar, jetonu olmayan arkadaşlarımıza yardımcı olalım. Kaşifte 1 adam alıyorsun ve diğer 2 kişiyi almıyorsanız buraya önerin belki isteyen olur. Birbirimize yardımcı olalım. 3-5 jetonun lafını yapmayın. Birde kaşifden kendinize alın tabi ama lütfen botlara satmayın. Öyle olunca zayıf takımlar güç bela para biriktirip kaşife yolladığı an eli boş dönüyorlar. Bunları sadece rica edebilirim tabi yine siz bilirsiniz.

Curtois'i başkasına aldım ya. Oblack benim. Kaşiften iyi adam gelirse söylerim.

Aklımdasın.
Vayy be...Neyse adaşş sen yinede takımdan kimi istiyorsan söyle

abi sen ne ağlanıyorsun schalke almışsın zaten sana şunu diyeyim bayern en büyük olduğundan ona karşı antrenman basmaya bi başlıycaklar gör bak lig ortasına kadar kendisini toplayamaz geçen sene juveye öyle olmuştu :D
Hiç sorma 8-10 kere kamp kullanıldı bana karşı :D
Bu sabah oyun bana durduk yere 400 jeton verdi. Meğer 500 transfer yapana, alma satma dahil, 400 jeton hediyeymiş. Bunu bilerek transfer yapın.

Senin fantastik görmedi mi ligi, bir tek o kalmış gelmeyen.
Banada önceki gün geldi. İyi oldu. Yeni arkadaşlar 100mesaj alınca 100jeton geliyor aklınızda olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık