Iste dortmund yada munihin gelecegini sanmistim kendime.@serimu almanya ligi dedin bi sürü wonderkid eleman var dedin bidenesi benim takımıma düşmemiş aldattın bizi
abi sen ne ağlanıyorsun schalke almışsın zaten sana şunu diyeyim bayern en büyük olduğundan ona karşı antrenman basmaya bi başlıycaklar gör bak lig ortasına kadar kendisini toplayamaz geçen sene juveye öyle olmuştuIste dortmund yada munihin gelecegini sanmistim kendime.
Harbi bu ligi kim secti ya haksiz rekabet var.Munihin 19'luk sanchesi 91 lik oynuyor.Futbolun adaletini yitirdigi gun bugundur
ben sattım biraz ama köln show yapıyor kaleyide halletti yarın defans falan derken lig başlayana kadar ilk 11 kurcak yine herkesten önce ürkmüyorum yinedeLan oyuncu satamıyorum.
Bu köln nasıl uçuyor böyle.
her zaman yaptığı gibi gençlei sömürecek ama mal gibi kalıyolar sonra geliştirmiyor.Ürkme.ben sattım biraz ama köln show yapıyor kaleyide halletti yarın defans falan derken lig başlayana kadar ilk 11 kurcak yine herkesten önce ürkmüyorum yinede
yine de zirveye oynuyor ama o şekilde seni az zorlamadı unutma ciddiye alıp baştan ayağını kaydırmak lazımher zaman yaptığı gibi gençlei sömürecek ama mal gibi kalıyolar sonra geliştirmiyor.Ürkme.
E hacim sende de correa varabi sen ne ağlanıyorsun schalke almışsın zaten sana şunu diyeyim bayern en büyük olduğundan ona karşı antrenman basmaya bi başlıycaklar gör bak lig ortasına kadar kendisini toplayamaz geçen sene juveye öyle olmuştu
parasıyla aldım ben onu bedava değilE hacim sende de correa var