Günü 87 milyonla kapadım. Kura şansından satma şansına aktarma olmuş@Riful ilk günden 60m satış yapmışsın gözümden kaçmadı ama bu sezon benim sezonum olacak geçicem seni![]()

Günü 87 milyonla kapadım. Kura şansından satma şansına aktarma olmuş@Riful ilk günden 60m satış yapmışsın gözümden kaçmadı ama bu sezon benim sezonum olacak geçicem seni![]()
frankfurt senin takımdan iyi şimdi bırak o kadar olsunGünü 87 milyonla kapadım. Kura şansından satma şansına aktarma olmuşAdam satıyorum ama parada etmiyor öyle. Satacak az adamım kaldı. Zirve zor benim için şimdilik. Senin takıma baktım hepsi duruyor hala
![]()
yamuk yaparsa ben buradayım rahat ol yaparız takası yükselişe geçersin yineBu sefer sağlam kaleci aldım bakalım ihanet edecek mi?
İki tane yepisyeni kaleci almışsın ucuza.Belki ileride yıldız forvetim olursa takas yaparuk arzu edersenBu sefer sağlam kaleci aldım bakalım ihanet edecek mi?
ben sattım 5 tane kökleyerekİki tane yepisyeni kaleci almışsın ucuza.Belki ileride yıldız forvetim olursa takas yaparuk arzu edersen
E abi tabi satamazsınız fiyat çizgisini sonuna kadar köklüyonuz haliyle bekleyeceksiniz biraz
bugün @Riful satar yarın sen olur böyle @Daredewill de fena satmamış bu ikisine dikkat edin bak uyarıyorum herkesiBen de pek adam satamadım şans yok hiç.
Senin fantastik görmedi mi ligi, bir tek o kalmış gelmeyen.İki tane yepisyeni kaleci almışsın ucuza.Belki ileride yıldız forvetim olursa takas yaparuk arzu edersen
E abi tabi satamazsınız fiyat çizgisini sonuna kadar köklüyonuz haliyle bekleyeceksiniz biraz
Curtois'i başkasına aldım ya. Oblack benim. Kaşiften iyi adam gelirse söylerim.İki tane yepisyeni kaleci almışsın ucuza.Belki ileride yıldız forvetim olursa takas yaparuk arzu edersen
Aklımdasın.yamuk yaparsa ben buradayım rahat ol yaparız takası yükselişe geçersin yinenavas sana kupa getirmişti penaltılarda unutma
![]()
Ben onu çok önce yapmışım la, hevesim kaçtı.Bu sabah oyun bana durduk yere 400 jeton verdi. Meğer 500 transfer yapana, alma satma dahil, 400 jeton hediyeymiş. Bunu bilerek transfer yapın.
Senin fantastik görmedi mi ligi, bir tek o kalmış gelmeyen.