One piece zaten çok uzun bir seri,mecbur yarıda kalır bu live action.Vasat. 1. sezondan sonrasının geleceğini düşünmüyorum.
One piece zaten çok uzun bir seri,mecbur yarıda kalır bu live action.Vasat. 1. sezondan sonrasının geleceğini düşünmüyorum.
odadan tavsiye almışlar roger ı silüet olarak göstereceklermişsdfgkljhdfgRoger hiç görünmedi. O sahneyi atlamazlar umarım.
Bu arada çok vasat duruyor. Sebebi ise op gibi bir serinin live actiona uygun olmaması. Luffy'yi hiç iyi yapamamış eleman.
dizi içinde de arada bi böyle mangadaki renkli sayfalardaki kıyafetleri giyerseler güzel olur
Bütün emeği bu kesite harcamadılarsa beklentimin üstünde.
Bunlar dizi içinden zatendizi içinde de arada bi böyle mangadaki renkli sayfalardaki kıyafetleri giyerseler güzel olur
Koby'nin saçlar baya açık tonda bir pembe gibi geldi bana. Normal tonu dizide çok sırıtırdı bence iyi olmuş......Coby’nin saçlarını çok mu zordu pembe yapmak?Sarı saçlı Coby olmamış.
....
..... Aynı şekilde mekan tasarımları,karakterlerin giydiği kıyafetler,dekorlar sandığımdan daha iyiydi.Keza geminin tasarımı da çok başarılıydı.Daha iyi olamazdı bence.
Tam da tahmin ettiğimiz gibi. Eğer Arlong finali ile bitmezse şu sahne ile bitebilir.
evet fark ettim, devamını istediğim için demiştimBunlar dizi içinden zaten