Sus maarremciMuharremci değilim ya sempatim vardı da soğudum ciddi anlamda.
hep bana mı hak etmediğim lakaplar takılacak aşapslddldp
Sus maarremciMuharremci değilim ya sempatim vardı da soğudum ciddi anlamda.
Bu sabah @Skywalker'da mancınık turizm hayranı falan dedi bana. Gelen geçen üzerime oynuyor.Sus maarremci
hep bana mı hak etmediğim lakaplar takılacak aşapslddldp
Bu adamın açıklamaları iyiye işaretti kolpa bir OP fanına benzemiyordu o yüzden en azından hikaye açısından iyi yansıtılır diye umuyordum. Yoksa başarılı bir iş çıkma ihtimali düşük.@Montana ikinci live action fanı da çıktı piyasaya
Bu adamın açıklamaları iyiye işaretti kolpa bir OP fanına benzemiyordu o yüzden en azından hikaye açısından iyi yansıtılır diye umuyordum. Yoksa başarılı bir iş çıkma ihtimali düşük.
R kralı geri dönmüş.Muharremci değilim ya sempatim vardı da soğudum ciddi anlamda.
Sen varken biz anca çocuk eğlendiririz usta.R kralı geri dönmüş.
Bende R olmaz haksız olunca topuk.Sen varken biz anca çocuk eğlendiririz usta.
Herkesin sorunla başa çıkma yöntemi farklı tabi.Bende R olmaz haksız olunca topuk.
Death Note ve Dragon Balla rahmet okutacak bir is geliyor anladığım kadarıyla.Rezalet bir iş bizleri bekliyor, geçmiş olsun. Makyaj, CGI ve hikâye anlatımı berbat, hatta korkunç derecede kötüymüş.
Doğru değilRezalet bir iş bizleri bekliyor, geçmiş olsun. Makyaj, CGI ve hikâye anlatımı berbat, hatta korkunç derecede kötüymüş.
Ben de gelecek işi bekleme tarafındayım, gelsin görelim. O yüzden ilk paylaşıldığı anda gördüğüm halde paylaşmadım, aşırı abartılı bir negatif yorum vardı.