The Witcher dizisinin müziklerinin çoğunda bu ikilinin imzası varmış. Diziyi izlemediğim için bilemiyorum. Ama The Witcher 3 oyununun müziklerine az biraz yakınsa bile güzeldir : ))
Tabii önemli olan atmosfere uygun müzikler bestelemeleri.
The Witcher dizisinin müziklerinin çoğunda bu ikilinin imzası varmış. Diziyi izlemediğim için bilemiyorum. Ama The Witcher 3 oyununun müziklerine az biraz yakınsa bile güzeldir : ))
Nasıl ya dıt dıt dıt dıdıdıdınt çalmayacak mıThe Witcher dizisinin müziklerinin çoğunda bu ikilinin imzası varmış. Diziyi izlemediğim için bilemiyorum. Ama The Witcher 3 oyununun müziklerine az biraz yakınsa bile güzeldir : ))
Nasıl ya dıt dıt dıt dıdıdıdınt çalmayacak mı
Olur muhtemelen. Memories ve Fierce Attack da olur bence. Uyarlamaları en azından.Nasıl ya dıt dıt dıt dıdıdıdınt çalmayacak mı
Evet. Bu beste de onlarınmış.
Oyun müziğinden daha mı iyi tartışılır ama o havayı kesinlikle veriyor bence. Hatta aklıma geldiğinde bir an oyun müziğü miydi lan diye düşündüm.Olur muhtemelen. Memories ve Fierce Attack da olur. Uyarlamaları en azından.
Evet. Bu beste de onlarınmış.
Oyundaki müziklerin hepsi iyi bazıları ise efsane. O seviyede iş çıkarmalarını beklemiyorum ama müzik bir şeyi tek başına iyi yapamasa da iyi işi efsaneye dönüştürebilecek potansiyeldedir.Oyun müziğinden daha mı iyi tartışılır ama o havayı kesinlikle veriyor bence. Hatta aklıma geldiğinde bir an oyun müziğü miydi lan diye düşündüm.
Haftaya başlıyor o halde. Oda'nın memnuniyet seviyesi budur.Eğer Oda gördüklerinden memnun kalmazsa o memnun olana kadar diziyi yayınlamicaklarmış.
Eyvah... Oda'nın memnuniyet anlayışına kaldıysak slpdlfelldkdlIlk sezon 8 bölüm olacak. Eğer Oda gördüklerinden memnun kalmazsa o memnun olana kadar diziyi yayınlamicaklarmış.