Forumun tasdikli OP fanı ben olduğum içindir herhalde.Valla bilmem aklıma ilk sen geldin benim.
Bunlardan bir bok olmaz herkeste Stephen Chow gibi mizahı, epikliği, ihtişamı fantastik kurguya ustalıkla yedirecek çap yok.
Forumun tasdikli OP fanı ben olduğum içindir herhalde.Valla bilmem aklıma ilk sen geldin benim.
Bunlardan bir bok olmaz herkeste Stephen Chow gibi mizahı, epikliği, ihtişamı fantastik kurguya ustalıkla yedirecek çap yok.
Op > X yazmadan duramıyor milleti tetikleyip salıyorsun forumaForumun tasdikli OP fanı ben olduğum içindir herhalde.
Alslpdsşdşdd. Op>Asoiaf diye trollemişliğim vardır ama ciddi olan sadece OP>Narutp yazmamdı onda da hakkım var bence xd.Op > X yazmadan duramıyor milleti tetikleyip salıyorsun foruma
@Montana ikinci live action fanı da çıktı piyasayaMatt Owens sağda solda senin hakkında iyi konuştuk yüzümüzü kara çıkarma. Dizi çıkana kadar toparlar umarım.
@Whitebear D etiketleseydin, zaten Sodex ile Muharremci olduğu için bir gerilim var arayı iyice açmayalım.@Montana ikinci live action fanı da çıktı piyasaya
Keşke tinerci yaşasaydı da Sodex'i gene lobiden dışlasaydınız@Whitebear D etiketleseydin, zaten Sodex ile Muharremci olduğu için bir gerilim var arayı iyice açmayalım.
(Bilal yerine live action fanı gibi düşünün)@Montana ikinci live action fanı da çıktı piyasaya
Muharremci değilim ya sempatim vardı da soğudum ciddi anlamda.@Whitebear D etiketleseydin, zaten Sodex ile Muharremci olduğu için bir gerilim var arayı iyice açmayalım.