Kendisi 64 yaşında yav nasıl yaşlı değil?O yaşını göstermiyor yahu. Yaşlı demek hakaret.
Sonradan estetik yaptırmış oyunculara benziyorZevksiz.
@Kaido_93
Hiç 64 durmuyor ama onu napcez.Kendisi 64 yaşında yav nasıl yaşlı değil?
Olabilir. Ama en fazla 45-50 gösteriyor ve bu da ayrı bir hava katıyor yineHiç 64 durmuyor ama onu napcez.
One Piece'te yaşını gösteren yaşlı karakter var mı ki? Rayleigh 78 yaşında kaslı hâlâ.Hiç 64 durmuyor ama onu napcez.
Genç olup yaşlı gösteren bile var.One Piece'te yaşını gösteren yaşlı karakter var mı ki? Rayleigh 78 yaşında kaslı hâlâ.
Bunun hakkında Hiluluk'un oğlu teorileri vardı. Bence tutma ihtimali fazla.Genç olup yaşlı gösteren bile var.
Şu adam 28 yaşındaymış ya. Ben bunu Hiluluk'un kardeşi falan diye düşünmüştüm Hiluluk 68 yaşındaydı.
En çok da Kureha nineye hayranım bu konuda. Yıllar onu değil o yılları eskitmiş resmen.One Piece'te yaşını gösteren yaşlı karakter var mı ki? Rayleigh 78 yaşında kaslı hâlâ.
Hastalık çürütmüş bunu bu sayılmazGenç olup yaşlı gösteren bile var.
Şu adam 28 yaşındaymış ya. Ben bunu Hiluluk'un kardeşi falan diye düşünmüştüm Hiluluk 68 yaşındaydı.
Evet en fazla 50 falan gösteriyor.En çok da Kureha nineye hayranım bu konuda. Yıllar onu değil o yılları eskitmiş resmen.