Hina daha güzel ama bu hem güzel hem çok güçlü.Pembe saçlı daha güzel bence. Adını unuttum denizci Hili bir şeydi adı.
Hina daha güzel ama bu hem güzel hem çok güçlü.Pembe saçlı daha güzel bence. Adını unuttum denizci Hili bir şeydi adı.
Boşluğa site yapılmaz ki.Ace'in içindeki boşluk daha büyük. Sonra baya değerlenir bence.
Önce toprak atarız sonra döşeriz.Boşluğa site yapılmaz ki.
Bacağın kadını varSmoothie'nin nesini seviyorsunuz anlamıyorum. Sırf bacaktan oluşan bir karakter
İşlenmedi sanırım o. Hiç hatırlayamıyorum.Hina daha güzel ama bu hem güzel hem çok güçlü.
Aynen sadece tek sayı da gözüktü. Ama oda sbs de amiral adayı demişti. Yani gücü baya fazla.İşlenmedi sanırım o. Hiç hatırlayamıyorum.
Bir şey mi dedin?Smoothie'nin nesini seviyorsunuz anlamıyorum. Sırf bacaktan oluşan bir karakter
Bayan karakterlere irrite olurum genelde ama nadir de olsa sevdiklerim olur. OP de BM, Kureha, Shakuyaku falan işte. İhtiyar, zeki ve güçlü karakterler daha çok hoşuma gidiyor. Nami veya Smoothie gibi sadece göğüs ve bacaktan oluşan karakterler değilOnu sevmezsin bunu sevmezsin. Seni alalım. Sen kimi seviyorsun.
Bacakların maşşşallahı var bizim kurban bu kadar yoktur.Bir şey mi dedin?
Hahaha doğru söze ne denirBacağın kadını var