Ooovv seninde zirven Hancock muViola konusu kitlenmiş açık olsa yazardım oraya.Viola da dressrosanın anahtarını alamadıysa Hancock bile gelse alamaz diyorum ben.
Ooovv seninde zirven Hancock muViola konusu kitlenmiş açık olsa yazardım oraya.Viola da dressrosanın anahtarını alamadıysa Hancock bile gelse alamaz diyorum ben.
Kimin zirvesi değil ki?Ooovv seninde zirven Hancock mu
Seride zirvelerden biri Hancock.Ben seçecek olsam ne derdim bilmiyorum Hiyori,Monet birçok karakter var hak edecek.Ooovv seninde zirven Hancock mu
Namici Robincileri de görüyoruz arada. İstisna oluyor sanırım onlar.Kimin zirvesi değil ki?
Robin'i seviyorum ancak Hancock'u tek geçerim. Bayılıyorum kadına.Seride zirvelerden biri Hancock.Ben seçecek olsam ne derdim bilmiyorum Hiyori,Monet birçok karakter var hak edecek.
Hancock hem güçlü hem de güzel biri. Seride çok az karakter var böyle. Ama tabi nami ve robinin yeri de ayrıdır.Namici Robincileri de görüyoruz arada. İstisna oluyor sanırım onlar.
Robin'i seviyorum ancak Hancock'u tek geçerim. Bayılıyorum kadına.
Seride Shirahoshi abartısı dışında bütün prensesler güzel aslında.Hancock'u da bence Oda ideal kadın olarak çizmiş ama bizim forum alnına çok laf ediyor ne diyorsun o konuda ?Namici Robincileri de görüyoruz arada. İstisna oluyor sanırım onlar.
Robin'i seviyorum ancak Hancock'u tek geçerim. Bayılıyorum kadına.
Hain şerefsiz fetöcüler reisin tek zayiflığıyla dalga geçiyorlar. Halbuki çoğu kadın karakterin saçı alnını kapadığı için onlarınki büyük gözükmüyor.Seride Shirahoshi abartısı dışında bütün prensesler güzel aslında.Hancock'u da bence Oda ideal kadın olarak çizmiş ama bizim forum alnına çok laf ediyor ne diyorsun o konuda ?
+ Sempatikte.Hancock hem güçlü hem de güzel biri. Seride çok az karakter var böyle. Ama tabi nami ve robinin yeri de ayrıdır.
Amaan ne varmış alnında. Tek fiziksel kusuru o olsun.Seride Shirahoshi abartısı dışında bütün prensesler güzel aslında.Hancock'u da bence Oda ideal kadın olarak çizmiş ama bizim forum alnına çok laf ediyor ne diyorsun o konuda ?
İkisinden de haz etmiyorum+ Sempatikte.
Hancock'tan sonra Big Mom anamıza bayılıyorum. Onun gücü beni kendine çekiyor. Arada trollük yapıyor, sempatikleşiyor.
Nami'yi çok sevemiyorum. Robin iyidir.