Umarım seri içinde bir yerlerde görürüz.Aynen sadece tek sayı da gözüktü. Ama oda sbs de amiral adayı demişti. Yani gücü baya fazla.
Amiral bayan çok havalı olur ya.
Umarım seri içinde bir yerlerde görürüz.Aynen sadece tek sayı da gözüktü. Ama oda sbs de amiral adayı demişti. Yani gücü baya fazla.
One piece takipçileri olarak güçlü kadın karakterlere hasret kaldık. Bu yüzden yamato'nun da güçlü çıkmasını istiyorum.Umarım seri içinde bir yerlerde görürüz.
Amiral bayan çok havalı olur ya.
Hancock'tan sonra BM derim bende. Şu kim? Bende bayanlara yabancı kalmışım yav tanımıyorum.Bayan karakterlere irrite olurum genelde ama nadir de olsa sevdiklerim olur. OP de BM, Kureha, Shakuyaku falan işte. İhtiyar, zeki ve güçlü karakterler daha çok hoşuma gidiyor. Nami veya Smoothie gibi sadece göğüs ve bacaktan oluşan karakterler değil
Çek şunu gözümün önündenBir şey mi dedin?
Ben çekerimde bu kadından da göz ayrılmıyor.Çek şunu gözümün önünden
İğrençBir şey mi dedin?
Rayleigh'in yanındaki ablamız. Çok gizemli biri o yüzden çok seviyorum kendisiniHancock'tan sonra BM derim bende. Şu kim? Bende bayanlara yabancı kalmışım yav tanımıyorum.
Kesinlikle. Nami ve Robin güç kavramını doldurmuyor. Kadın gücü görmek istiyorum. Bu yüzden Wano'da Kaido değil de BM estirsin istiyorum.One piece takipçileri olarak güçlü kadın karakterlere hasret kaldık. Bu yüzden yamato'nun da güçlü çıkmasını istiyorum.
O yaşını göstermiyor yahu. Yaşlı demek hakaret.Rayleigh'in yanındaki ablamız. Çok gizemli biri o yüzden çok seviyorum kendisini
Allah seni inandırsın aynısını yazacaktım ama hakaret etmek istemedim :/İğrenç
Bu kadının tek güzel tarafı saçları. Gerisini at çöpe gitsinBen çekerimde bu kadından da göz ayrılmıyor.