Nyon-sama. Kureha. Bunlar bildiğin yaşlı.One Piece'te yaşını gösteren yaşlı karakter var mı ki? Rayleigh 78 yaşında kaslı hâlâ.
Nyon-sama. Kureha. Bunlar bildiğin yaşlı.One Piece'te yaşını gösteren yaşlı karakter var mı ki? Rayleigh 78 yaşında kaslı hâlâ.
Wano sonu Law ve Shinobu'nun düğünü var.Kimileri wano sonu amiral olur kimileri de damat hayat böyle işte.
Oradan biri jelibon sallamazsa olur bu iş.Az kaldı.
Sende mi Brütüs. Zaten ne bekliyorum ki. Ezeli düşman.Oradan biri jelibon sallamazsa olur bu iş.
Eee ailede kalsaydı Baby 5 ile evlendirirdik o ezeli düşman oldu biz değil.Sende mi Brütüs. Zaten ne bekliyorum ki. Ezeli düşman.
Bonney'i çağıralım 20 yaş gençleştirsin Shinobu'yu o zaman kabul edersin sanırımSende mi Brütüs. Zaten ne bekliyorum ki. Ezeli düşman.
Bonney'i çağıralım 20 yaş gençleştirsin Shinobu'yu o zaman kabul edersin sanırım
Sai eniştemize saygılar.Eee ailede kalsaydı Baby 5 ile evlendirirdik o ezeli düşman oldu biz değil.
Olmadı ki bu, bunun alnı kapalı hiç etkilenmedim, nerede o korkunçluk yok sıfırSinirlendim
O gidince üzüldüm. Chopper'ın gerçek değerini bilen tek kişiydi.Olmadı ki bu, bunun alnı kapalı hiç etkilenmedim, nerede o korkunçluk yok sıfır
@Silver @Mr.Bushido uzatmayalım o tarafta iyice Choppara döndü konu @Mike olaydı bir iki fanart ataydı keyfimiz yerine gelirdi.