Yeter artık reis vurma adam öldü :/ Bir karakter daha nasıl gömülebilir diyorum ve hala şaşırıyorum...@Yubashiri-sama @Master of Puppets
Sanji'nin aklını alan Arlong ve Arlong'un aklını alan Zoro diyebilir miyiz? xd Bu arada Arlong Park kesinlikle en iyi arclardan birisidir.
Luffy’e güzel laf soktun helallllAç olmak veya aç olmamak aslında bütün mesele bu.
Zoro'nun şu sahne sonrası asıl güzel olan yerdi. Luffy'nin Zoro'yu alıp uçurması@Yubashiri-sama @Master of Puppets
Sanji'nin aklını alan Arlong ve Arlong'un aklını alan Zoro diyebilir miyiz? xd Bu arada Arlong Park kesinlikle en iyi arclardan birisidir.
Aç olmak veya aç olmamak aslında bütün mesele bu.
Zuhahuauh başka kime soktum söylesene açtı bayıldı diyerek En azından Cracker gibi bir rakibi alt ettikten sonra üstüne Öfkeli ordu ile yüzleştikten sonra bayılıyor bizimki Wano ile diyar diyar gezip yiyip içtikten sonra Cracker'ın 10'da 2'si etmeyecek adama bayılmıyor veya plot armor diyip durduğunuz Luffy gibi ne hikmetse eline Enma geçinceye kadar komutan yüzü bile görmüyor bari Enmadan sonra görsün komutan yüzü falan.Luffy’e güzel laf soktun helallll
Baya güzeldi, cidden en başarılı arclardan birisi.Zoro'nun şu sahne sonrası asıl güzel olan yerdi. Luffy'nin Zoro'yu alıp uçurması
Ban D. Age foreshadowing ?@Yubashiri-sama @Master of Puppets