Yalnız garip geldi. Bir bardak sütle yeni diş çıkaran çocuğun şaşırdığı şeye bak.
Yalnız garip geldi. Bir bardak sütle yeni diş çıkaran çocuğun şaşırdığı şeye bak.
Ben Cracker’den bahsetmiyorum, Cracker’i NAMİ ile beraber yendikten sonra ki dövüşürlen karnını da doyurdu ondan hemen sonra açlıktan kuruması olayına gönderme yaptın sandım Zoro nerede yiyip içmiş?Zuhahuauh başka kime soktum söylesene açtı bayıldı diyerek En azından Cracker gibi bir rakibi alt ettikten sonra üstüne Öfkeli ordu ile yüzleştikten sonra bayılıyor bizimki Wano ile diyar diyar gezip yiyip içtikten sonra Cracker'ın 10'da 2'si etmeyecek adama bayılmıyor veya plot armor diyip durduğunuz Luffy gibi ne hikmetse eline Enma geçinceye kadar komutan yüzü bile görmüyor bari Enmadan sonra görsün komutan yüzü falan.
İşte Luffy sırf korkusundan Arlong’u yendiBaya güzeldi, cidden en başarılı arclardan birisi.
Zoro'nun buradaki sözü de sana gelsin. @Mr.Bushido
Cracker dövüşünde yediği tüm kurabiyeleri enerjisini, Bound-Man ile bitiriyor zaten aç bak istersen Nami bile şaşırıyor bir anda eski haline dönmesine şişko halinden. Üstüne öfkeli ordu bir güzel bunun üzerinden geçiyor sonra hapishaneye giriyor hapisten çıktıktan sonra gene aç aç milleti yara yara gidiyor Zoro nerede mi yiyip içmiş lütfen arattırma bana ya Wano ile diyar diyar Zoro nereden çıktı sanıyorsun he illa göster diyorsan uğraşır getiririm sana sahneleri.Ben Cracker’den bahsetmiyorum, Cracker’i NAMİ ile beraber yendikten sonra ki dövüşürlen karnını da doyurdu ondan hemen sonra açlıktan kuruması olayına gönderme yaptın sandım Zoro nerede yiyip içmiş?
İşte Luffy sırf korkusundan Arlong’u yendi
Boundman de eski haline dönse ne olur fiziken dönüyor sonuçta karnı doydu bir de sonra biraz kestiriyor ohhhh Luffy’nin açlığa dayanamadığı gün gibi ortada.Cracker dövüşünde yediği tüm kurabiyeleri enerjisini, Bound-Man ile bitiriyor zaten aç bak istersen Nami bile şaşırıyor bir anda eski haline dönmesine şişko halinden. Üstüne öfkeli ordu bir güzel bunun üzerinden geçiyor sonra hapishaneye giriyor hapisten çıktıktan sonra gene aç aç yara yara gidiyor Zoro nerede mi yiyip içmiş lütfen arattırma bana ya Wano ile diyar diyar Zoro nereden çıktı sanıyorsun he illa göster diyorsan uğraşır getiririm sana.
Güzel yakalamışsın. Demek Arlong, Chopper'ın gerçek gücünü biliyor ki bu kadar korkmuş.Ban D. Age foreshadowing ?
Eee hani yiyip içmemişti bu adam sonrada Yasue ile yiyip içmeye gitmiyor mu bu adam hatta Yasue yemeklerinin parasını ödüyor Yani bir karar verin Killer'ın teklemesi Zoro'nun açlığından mı değil mi?Boundman de eski haline dönse ne olur fiziken dönüyor sonuçta karnı doydu bir de sonra biraz kestiriyor ohhhh Luffy’nin açlığa dayanamadığı gün gibi ortada.
Zoro ise en son kayıkta yemek yiyor sonra başka yerde yemiyor
Tamam işte Ondan sonra daha yemiyor işteEee hani yiyip içmemişti bu adam sonrada Yasue ile yiyip içmeye gitmiyor mu bu adam hatta Yasue yemeklerinin parasını ödüyor
Yani bir karar verin Killer'ın teklemesi Zoro'nun açlığından mı değil mi?Tamam işte Ondan sonra daha yemiyor işte