Üye silindi 1004
Brook var hep överim onu.Seni ayrı alıyorum bu arada senin gömmediğin karakter kalmamıştır herhalde. Belki chimney.
Brook var hep överim onu.Seni ayrı alıyorum bu arada senin gömmediğin karakter kalmamıştır herhalde. Belki chimney.
Ya 1 Rosinanteci?1 Luffy fanı 5 zoro fanına bedeldir.
Bir dofçu ise bir crococuya denktir.
1 lawcı 1 dofçuya bedeldir.
1 brookçu bütün foruma bedeldir.
Ace fanları ne zaman öyle birşey yaptı geçmişte zoro ile mi karıştırdın.Öldüğünde öyle birşey yoktu yani son zamanlarda ezdirmemeye çalışılıyor o kadar.Kaç ace fanı kaldı zaten öldükten sonra hepsi terk etti. :/Eskiden Ace fanları olurdu bi ortamda Luffy'nin çok fazla savunulmasına izin vermezlerdi. Ace fanı da kalmamış ortalıkta DnS olsa Zoro fanları yükselişe geçer bir aydır yok malum. Luffycilerin insafına kaldık
Rosinante yatırımı yaparsan paran pula döner sakız bile vermezler. Yani koca bir sıfır.Ya 1 Rosinanteci?
Redterör vardı ya Ace'i nasıl savunurdu Luffy'e karşıAce fanları ne zaman öyle birşey yaptı geçmişte zoro ile mi karıştırdın.Öldüğünde öyle birşey yoktu yani son zamanlarda ezdirmemeye çalışılıyor o kadar.Kaç ace fanı kaldı zaten öldükten sonra hepsi terk etti. :/
Vardı derken hala var son zamanlarda yok sadece.Öyle diyince mf zamanı falan algıladım o dönem öyle değildi.Redterör vardı ya Ace'i nasıl savunurdu Luffy'e karşı
MF dönemi kimse ne olacak bilmiyordu zaten heyecanla bölüm bekliyordukVardı derken hala var son zamanlarda yok sadece.Öyle diyince mf zamanı falan algıladım o dönem öyle değildi.
=Bütün dofçularYa 1 Rosinanteci?
Nerde o yav?Redterör vardı ya Ace'i nasıl savunurdu Luffy'e karşı
Noldu reyiz?
Neyseki maddi çıkar gözeten bir insan değilim.Rosinante yatırımı yaparsan paran pula döner sakız bile vermezler. Yani koca bir sıfır.