Üye silindi 1004
"Arlong tarafından mobbinge uğramış gözleri yaşlı omuzları kanlı Mihawk'ın kafasına hasır şapkamı takıp avazım çıktığınca çığlık attım" - Monkey D. Luffy
Bu ikilinin ortak noktası ise birisi doktordur, diğeri üfürükçü...Bu ikilinin tek ortak noktası pavyona gitmektir. Birisi içmeye diğeri de kadınlara sulanmaya gider.
Not almak için dalkavukluk yapan talebelere benzemiş. Üstad da böyle şeyleri tasvip etmediği hissiyatını cemaline aksettirmiş.Bu ikilinin ortak noktası ise birisi doktordur, diğeri üfürükçü...
Luffy’nin Akainu’dan aldığı yaraya Chopper müdahale etse Luffy masada kalırdıBu ikilinin ortak noktası ise birisi doktordur, diğeri üfürükçü...
Çıkar meyveyi Law ne yapabilirdi? Chopper gerekirse pamuk şekerle bile o deliği kapatabilirdi.Luffy’nin Akainu’dan aldığı yaraya Chopper müdahale etse Luffy masada kalırdı
Branşları farklı şimdi Chopper’ı küçümsemeyeyim. Tayfada kaptandan daha güçlü olan tek kişi o.Çıkar meyveyi Law ne yapabilirdi? Chopper gerekirse pamuk şekerle bile o deliği kapatabilirdi.
Meyve işini kolaylaştırıyor. Ama ameliyatı yapan yine Law. Yani meyveyi çıkarsak gene ameliyat yapardı.Çıkar meyveyi Law ne yapabilirdi? Chopper gerekirse pamuk şekerle bile o deliği kapatabilirdi.
Ben de o ameliyatı yapardım. Ha sonuç farklı olabilirdi belki ama o ameliyat yine olurdu.Meyve işini kolaylaştırıyor. Ama ameliyatı yapan yine Law. Yani meyveyi çıkarsak gene ameliyat yapardı.
Sonuç farklı olabilirdi belki ama o ameliyat yine olurdu.
He ya.Ben de o ameliyatı yapardım. Ha sonuç farklı olabilirdi belki ama o ameliyat yine olurdu.