Üye silindi 1004
King, Kata'yı orta zorlukta alır.Bu baya iyiymiş.Kata katil olur ama bunun sonunda
King, Kata'yı orta zorlukta alır.Bu baya iyiymiş.Kata katil olur ama bunun sonunda
King Kata'nın anca mızrağını alır.King, Kata'yı orta zorlukta alır.
Kata daha çok onu kendi için kullanmıyor muyduKing Kata'nın anca mızrağını alır.
HAHahhahaha Bu güzeldi.King Kata'nın anca mızrağını alır.
Kata artık pamuk gibi adam oldu. bir şey yapmaz.Bu baya iyiymiş.Kata katil olur ama bunun sonunda
He ya öyle bir geyik dönüyordu. Kimsede kaynağı yok ama herkes tarafından kabul görmüştü. Bir aralar ben bile inandıydım, ne günlerdi.Itachi sükse olsun diye gitti. Ya da Itachi fanlarının deyimiyle Madara'yı yenmesin diye
Kendini mızraklayıp King'e avans bile verir reisKata daha çok onu kendi için kullanmıyor muydu
En kötü kendini mızraklarKata artık pamuk gibi adam oldu. bir şey yapmaz.
HAHahhahaha Bu güzeldi.
Bu ya da buna benzer bir bilgi için mangaka onaylı demişlerdi. Senelerce insanları mangaka onaylı bu diye linç ettilerHe ya öyle bir geyik dönüyordu. Kimsede kaynağı yok ama herkes tarafından kabul görmüştü. Bir aralar ben bile inandıydım, ne günlerdi.
Sonra gidip Kabutoyu yardımla alıyordu falan...
King "Ana'yı indiririm" derse bence Kata verir Sumotiyi.Kendini mızraklayıp King'e avans bile verir reis
Reiju'yu karıştırma kızı kurtaracak kimsesi yok. Cidden öyle bir şey olsa Sanji kurtarmaya tenezzül etmez.Kimsenin zevklerine karışamayız. Umarım Reiju'yu kölesi yapmamıştır bu yırtık ağızlı. Onu mızraklamasını istemem.
King önce Zoro'yu indirsin anayı indirir sonra O değil King-Smoothie duosu fena olabilir gerçekten deBu ya da buna benzer bir bilgi için mangaka onaylı demişlerdi. Senelerce insanları mangaka onaylı bu diye linç ettiler
King "Ana'yı indiririm" derse bence Kata verir Sumotiyi.
Reiju'yu karıştırma kızı kurtaracak kimsesi yok. Cidden öyle bir şey olsa Sanji kurtarmaya tenezzül etmez.
Aaaa ayıp ediyorsun King, Zoro'yu eşek sudan gelene kadar dövecek. Zoro'nun üstü başı Kuma acı verme olayından daha kötü olacak. Sonra Zoro felsefi bir şeyler söyleyip King'e tek atacakKing önce Zoro'yu indirsin anayı indirir sonra O değil King-Smoothie duosu fena olabilir gerçekten de