Biraz doğruluk payı yok değil.Geyik konusundayız da baya baya yazıyorsun yani.Bak @Shakan a hiç güçten bahsetmiş mi.Espiri yapana o şekilde cevap veriyorum da sen baya inanarak yazıyon yav
Şaka şaka Kid Law kadar güçlü çıkabilir.
Biraz doğruluk payı yok değil.Geyik konusundayız da baya baya yazıyorsun yani.Bak @Shakan a hiç güçten bahsetmiş mi.Espiri yapana o şekilde cevap veriyorum da sen baya inanarak yazıyon yav
haydaaBiraz doğruluk payı yok değil.
Şaka şaka Kid Law kadar güçlü çıkabilir.
Zoro'ya denk ise yandık.haydaa
Law kadar güçlü ise hiç çıkmasın oradan.çürüsün orda
Zoroya denk demek Luffye denk demek yalnızZoro'ya denk ise yandık.
Yakalayamadın hacı. Daha üstü demek. Luffy Wano'da yetişecek inşallah.Zoroya denk demek Luffye denk demek yalnız
Gösterdikleri ile böyle.Göstermediklerini sen düşün işte.Yakalayamadın hacı. Daha üstü demek. Luffy Wano'da yetişecek inşallah.
Belli belli adama bela olmuşsunuz ama aramızda kalsın o Kid de ne çekti be Kaido'nun kapatması oldu resmen bak Luffy'e BM kocası yapabildi miŞuan sanki sen mi ağlıyorsun ne
@Eustass Captain Kidd 'e takılmayı seviyorum. Çakma kızıl sevdasını bıraktırıp gerçek kızıl fanı yapacam onu
Kölesi yapacaktı da ihanet üstüne ihanet yedi hatun Üstelik adam daha Bmyi göremeden düştü mapuslaraBelli belli adama bela olmuşsunuz ama aramızda kalsın o Kid de ne çekti be Kaido'nun kapatması oldu resmen bak Luffy'e BM kocası yapabildi mi
Hadi len. Shanks h.haki salmaya bile tenezzül etmez Kaido için. PehBen öyle nitelendiriyorum.Yazdım da zaten.Şurada şenks daha güçlüdürü savunan adamla daha hiç bir konuda tartışmam çünkü manga inkar var.
Kaido şenks ile dişlerini karıştırır la.Hadi len. Shanks h.haki salmaya bile tenezzül etmez Kaido için. Peh