En güçlüye yenildi.Poşet Luffynin tek attığı hamsiye kol veren adam basit kaçardı zaten.Dipnot: ayyaş takımına yaklaşmadan yenildi
E yani isimden belli çapı.
En güçlüye yenildi.Poşet Luffynin tek attığı hamsiye kol veren adam basit kaçardı zaten.Dipnot: ayyaş takımına yaklaşmadan yenildi
E yani isimden belli çapı.
Çıksın karşısına yarım yemezse benden sana bir hamsiEn güçlüye yenildi.Poşet Luffynin tek attığı hamsiye kol veren adam basit kaçardı zaten.
H.hakisi ile bayılma ihtimali var.Çıksın karşısına yarım yemezse benden sana bir hamsi
Şenks kime yarım atmış ki bu zamana kadar.Çıksın karşısına yarım yemezse benden sana bir hamsi
İşte kid ilk olur ne güzel.Şenks kime yarım atmış ki bu zamana kadar.
Boşuna israf etmez h.haki'yi.H.hakisi ile bayılma ihtimali var.
Sakeyi fazla mı kaçırıyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamıyorum ki.İşte kid ilk olur ne güzel.
Öyle hafif siklet değiliz. Fazla kaçırma olmaz bizde.Sakeyi fazla mı kaçırıyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamıyorum ki.
İçip içip üzerinize işetiyonuz la :/ bırakın bence.Öyle hafif siklet değiliz. Fazla kaçırma olmaz bizde.
Kid'in tipi sadece Kaido'yu görmekle yamuluyorsa bir de h.haki yese bu adamlardan ne olur sen düşün. Bayılma ihtimali var. Hatta kalp krizi bile tetiklenebilir.Sakeyi fazla mı kaçırıyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamıyorum ki.