Kaido Shanks'ın köpeği olur anca. Kid Shanks'ı hedef alınca kim benim efendimi hedef alıyor ulen diye ağzına ağzına vurduğundan belli değil mi?Kaido şenks ile dişlerini karıştırır la.
Kaido Shanks'ın köpeği olur anca. Kid Shanks'ı hedef alınca kim benim efendimi hedef alıyor ulen diye ağzına ağzına vurduğundan belli değil mi?Kaido şenks ile dişlerini karıştırır la.
Adam kürdanımı elimden alamazsınız diye dellenmiş.Kaido Shanks'ın köpeği olur anca. Kid Shanks'ı hedef alınca kim benim efendimi hedef alıyor ulen diye ağzına ağzına vurduğundan belli değil mi?
Kanla abdest kabul olmuyormuş.Bilgilendiren de olmadı kiAbdestsiz Shanks'ı zikredersen kafana yersin işte Kaido'yu.
Hayrola Kid'i elinden almaya çalışan olmuşta dellenmiş mi Kaido? Galiba yeni spoiler geldi de ben kaçırdım. Hay Allah şu işe bakAdam kürdanımı elimden alamazsınız diye dellenmiş.
Abdestsiz Shanks'ı zikredersen kafana yersin işte Kaido'yu.
İşte Kami-sama mesaj vermiş Kid'e imana gelsin diye. Mesajı aldıysa ne ala.Kanla abdest kabul olmuyormuş.Bilgilendiren de olmadı ki
reddi mesaj yapıyoruz.İşimize geldiği şekilde yaşayacağız.Boyun eğmek yok kimseyeİşte Kami-sama mesaj vermiş Kid'e imana gelsin diye. Mesajı aldıysa ne ala.
Zoro da kami falan tanımam diyordu ama... Neyse artık.reddi mesaj yapıyoruz.İşimize geldiği şekilde yaşayacağız.Boyun eğmek yok kimseye
O mesajı alınca secde edip kader felan diye başladı.Karakter meselesi be Raidencım Bize boyun eğdirecek adam daha doğmadıZoro da kami falan tanımam diyordu ama... Neyse artık.
Dur yapma bunu. Karnım ağrıyor gülmekten.O mesajı alınca secde edip kader felan diye başladı.Karakter meselesi be Raidencım Bize boyun eğdirecek adam daha doğmadı