Yolun açık olsun yiğidim. Bunlara tek de yeterim ben.Çok güldüm gidiyorum, benim Doffy sama ve Law fanı olmamdan daha kötü oldu bu ajsbdhd
Yolun açık olsun yiğidim. Bunlara tek de yeterim ben.Çok güldüm gidiyorum, benim Doffy sama ve Law fanı olmamdan daha kötü oldu bu ajsbdhd
Bende Law'ın timarhanedeki raporunu gosterir bunu bilincli yapmadigi icin Law'n sucsuzlugunu ispatlayabilirim.
Bugüne kadar kimin neresini kanatmış?Law'ın burunlari kanatmadigi ne malum? Kanit?
Cc'yı kaziklarken kalbini kırdı adamın. Law'ın varligi bile insanlara zarar veriyor.
Bugüne kadar kimin neresini kanatmış?
Neyse çok konuştum gene. Marco, Squardoya kaptanim diyecek diyerek gideyimZaten kabul ediyorum. Law'ın zekası bunlara iyi calisir.
Bu nasılBöyle çekeceksen çekme xd
@Notanymore ben Cora'ya kepçük derken o bana dedi yav. Etsen nolur. Bandan korktuk mu bu zamana kadar.Şikayet edeyim mi seni. Karaktere değil şahsa laf atmaya başladın.
Saldırı moduna geçtiğim yok seviyorsun ama bir defa düzgün bir yorumunu görmedim. Aksine sürekli gömen yorumlar falan umrumda değil ama yine de seviyorum yazınca komik duruyor...Gene saldırı moduna geçti ne dedim yahu şimdi ? Croco seviyorum, savunurum da dedim. Tam olarak hangi kısmı beğenmedin.
Sen dikkat et yine de. Hoş olmuyorsun zira beni Zoro'dan soğutanlar sen gibiler. Kepçükler şimdi olmuş Zoro fanı diyeyim de eşit olsun.@Notanymore ben Cora'ya kepçük derken o bana dedi yav. Etsen nolur. Bandan korktuk mu bu zamana kadar.
Benim hiçbir yerim kepçük değil. Tabi herkesi kendin gibi gördüğünden herkese kepçük diyorsun.Bu ne arkadaş kepçükler olmuş Law fanı. Senin sadece ağzın da kepçük değil. @Notanymore
Hoşuma gittiği nereden çıktı. Sadece doğru olan kısmını aldım.Hoşuna giden yeri nasıl almış ya
Asıl sen bir ayna al da git.Uzatma artık kepçük Rosinanteni de kepçük ağzını da al git.
Yok yahu. Hakaret falan yok. Sakin kız.Şikayet edeyim mi seni. Karaktere değil şahsa laf atmaya başladın.