Genel olarak sakin olduğumu fark etmişsindir, normalde daha fena girişmiş olurdum.Yok yahu. Hakaret falan yok. Sakin kız.
Genel olarak sakin olduğumu fark etmişsindir, normalde daha fena girişmiş olurdum.Yok yahu. Hakaret falan yok. Sakin kız.
La en son Dressrosa'da Law "Seninle ittifakımızı bozdum. Bas git" derkene kim kime yapıştıydı?Luffy Law'un yanında değil. Law Luffy'nin yanında. Bırakmadı çocuğu, yapıştı namıssız.
Ne ispatı istiyorsun buyur de bana.Law fanları bir şeyi ispat edemiyor. Etseler direkt Law fanı olup tum forumu Law fani yapacagim ama iste.
Ahaha haha. Tabii canım çok sakin. Bana tehdit eden de Law'du di mi?Genel olarak sakin olduğumu fark etmişsindir, normalde daha fena girişmiş olurdum.
Belasını arıyor.Sen neden Law fanlarına saldırıyorsun onu çözemedim.
Düşün o sakin halim.Ahaha haha. Tabii canım çok sakin. Bana tehdit eden de Law'du di mi?
Reyize yapıştı yapıştı sonra da Luffy nakama deyince yine yapacağını yaparak basıp gitmeye çalıştı. Namıssız işte.La en son Dressrosa'da Law "Seninle ittifakımızı bozdum. Bas git" derkene kim kime yapıştıydı?
Uydurma şimdi.
Geyikimsi bir işler peşinde kendisi.Sen neden Law fanlarına saldırıyorsun onu çözemedim.
Neyi çürütemedik la?Ondan degil bir arguman atiyorlar sonra curutucu bir arguman geldigi zaman onu curutemiyorlar.
Serinin ruhuna göre açıklama yapıyorum. Ne olmuş?Kalbinı kirmak bir mecazi anlamdir ama insani uzer. Insani uzecek davranislar kotudur.
Cevap vermek curutucu eylem degildir. Law diyorum Zoro diyorsun?
Heee. İyi.Genel olarak sakin olduğumu fark etmişsindir, normalde daha fena girişmiş olurdum.
Law'ın sucsuz oldugunu ispatla?Ne ispatı istiyorsun buyur de bana.
Sen yat kalk beni sinirlendirme.Düşün o sakin halim.