Luffy Law'un yanında değil. Law Luffy'nin yanında. Bırakmadı çocuğu, yapıştı namıssız.Luffy her daim Law'ın yanında yer alıp ona inanacağı için çatlayın da patlayın. Bende halay çekeyim.
Luffy Law'un yanında değil. Law Luffy'nin yanında. Bırakmadı çocuğu, yapıştı namıssız.Luffy her daim Law'ın yanında yer alıp ona inanacağı için çatlayın da patlayın. Bende halay çekeyim.
Sen neden Law fanlarına saldırıyorsun onu çözemedim.Law fanları bir şeyi ispat edemiyor. Etseler direkt Law fanı olup tum forumu Law fani yapacagim ama iste.
Sen dikkat et yine de. Hoş olmuyorsun zira beni Zoro'dan soğutanlar sen gibiler. Kepçükler şimdi olmuş Zoro fanı diyeyim de eşit olsun.
Demek istediğimi anladın sen. Biri Law'ı kötülesin inanmaz artık.Luffy Law'un yanında değil. Law Luffy'nin yanında. Bırakmadı çocuğu, yapıştı namıssız.
Ondan degil bir arguman atiyorlar sonra curutucu bir arguman geldigi zaman onu curutemiyorlar.Sen neden Law fanlarına saldırıyorsun onu çözemedim.
Doğru yolu görmüştür.Sen neden Law fanlarına saldırıyorsun onu çözemedim.
Hani kanatma nerde, onu söyle.Cc'yı kaziklarken kalbini kırdı adamın. Law'ın varligi bile insanlara zarar veriyor.
Hangi lafına karşılık vermedik de ispat edemiyorlar diyorsun.Law fanları bir şeyi ispat edemiyor. Etseler direkt Law fanı olup tum forumu Law fani yapacagim ama iste.
Kestane La... Neyse fazla uzattırma.Demek istediğimi anladın sen. Biri Law'ı kötülesin inanmaz artık.
Kalbinı kirmak bir mecazi anlamdir ama insani uzer. Insani uzecek davranislar kotudur.Hani kanatma nerde, onu söyle.
Kaldı ki kalpsizin kalbi mi kırılırmış?
Hangi lafına karşılık vermedik de ispat edemiyorlar diyorsun.
Okudukların işine gelmiyor deyince ispat etmemiş mi oluyoruz.
Kimin neresini kanattı sorusuna kalpsiz adamın kırılan kalbini öne sürmüş insansın. Şimdi açtırma eski defterleri.