Bence Law Sengoku ile halen temasta. Bizimkileri Donanmaya yer bildirip bizimkileri aldiracak.K*tsal ejderlerin ikisi kurtarmasa daha iyi olurdu.
Bence Law Sengoku ile halen temasta. Bizimkileri Donanmaya yer bildirip bizimkileri aldiracak.K*tsal ejderlerin ikisi kurtarmasa daha iyi olurdu.
Farkeder mi? Laf yiyecegini mi sanıyorsun? "ama Shinobu"Bence Law Sengoku ile halen temasta. Bizimkileri Donanmaya yer bildirip bizimkileri aldiracak.
Hakaretlere mi geçtik. Sen anca laf yap. Hepsi boş.Sensin mahlukat.
Bende Law'ın timarhanedeki raporunu gosterir bunu bilincli yapmadigi icin Law'n sucsuzlugunu ispatlayabilirim.Farkeder mi? Laf yiyecegini mi sanıyorsun? "ama Shinobu"
Benim ağzım da küçük bir kere. Boşuna yansıtma kendi kusurlarını. Buradaki tek kepçük sensin.Benim kulaklarım da kepçük değil. Zaten senin ağzın kepçük.
Ne öldürmesi? Yakalayıp, hükümete teslim edip, parasına bakıyordu da bir yandan da "Dünyanın en güçlü kılıç ustası olacam" diyordu.Zoroda suçlu Law'da suçlu. He Law daha kotu sey yapti orasi ayri. Yani hem korsanlari rezil etti hemde onlarin kalbini hukumete vererek onlari kucumsedi. Zoro ise oldurdu. Law'iniz da az degil.
Yav bilmem nerenin mahlukatını savunuyorlar işte.Korsan, ajan,kutsal ne halt olduğu belli değil permuda şeytan üçgeni yapmış adam hala COROSAN ÇOK IYI ÇOK HOŞ O BIR MELEK EHHEH diyollar.
Gaddar dediğin adamla çok sevdiğin adamı aynı 3lüye koyuyorsun. Kendine zıtlığın yeter be.Law korsanlığını yapıyor zaten. Psikopat/gaddar ismini almış üstüne yeter. Cora yaşasaydı bence hükümeti sevdirmeye çalışırdı. Bugünlerde Sengoku-Cora-Law 3lüsü görürdük.
Law'ın burunlari kanatmadigi ne malum? Kanit?Ne öldürmesi? Yakalayıp, hükümete teslim edip, parasına bakıyordu da bir yandan da "Dünyanın en güçlü kılıç ustası olacam" diyordu.
Law'un yaptığının nesi daha kötü. Öldürmüyor, yaralamıyor. Burunlarını bile kanatmadan hükümete veriyor.
Evet öyle. Aynen öyle.COROSAN ÇOK IYI ÇOK HOŞ O BIR MELEK EHHEH diyollar.
Çok güldüm gidiyorum, benim Doffy sama ve Law fanı olmamdan daha kötü oldu bu ajsbdhdYav bilmem nerenin mahlukatını savunuyorlar işte.
Gaddar dediğin adamla çok sevdiğin adamı aynı 3lüye koyuyorsun. Kendine zıtlığın yeter be.
Yok ya. Shinobu olayı oldu o yüzden law luffyi öldürebilir tezini kabul etmelisin.Bende Law'ın timarhanedeki raporunu gosterir bunu bilincli yapmadigi icin Law'n sucsuzlugunu ispatlayabilirim.