Ben de "suçlu" dediğini hatırlamıyorum. Eeee?Zoro'ya suçsuz dedigimi hatirlamiyorum ? Ee?
Hayır. Buradaki tek kepçük sensin.Ne merhameti yemedi tetiği çekmeye. @Notanymore İkiniz de kepçüksünüz.
Benim kulaklarım aksine çok küçüktür.
Ben de "suçlu" dediğini hatırlamıyorum. Eeee?Zoro'ya suçsuz dedigimi hatirlamiyorum ? Ee?
Hayır. Buradaki tek kepçük sensin.Ne merhameti yemedi tetiği çekmeye. @Notanymore İkiniz de kepçüksünüz.
Çıkmayacağını hepimiz biliyoruz da işte boş yapmak olsun...Okama da çıkabilir belli olmaz şimdi.
Ivankov ölürse onun yerini alabilir.
Yav bırak bu palavraları. Palavracı hocalara benzedin. İleride Mesih'im ben de dersin.Sanjiler Frankyler Lawun saldırısı ile ne hale geldi. Ne Zoro ne de Luffy agzini açmadı . Bunlar böyle. Yüzüne tukurse yarappi şükür derler ki ihaneti de affederler
Zoro Luffyin emirlerin dışına çıkmaz
K*tsal ejderlerin ikisi kurtarmasa daha iyi olurdu.Senin amiraller Law'in gemisini batirsaydı Mf'den kurtulmuştun bas dusmanindan. Suc onlarda.
Sensin mahlukat.Law??? Cora'nın da farkı yok korsan yetiştirmiş mahlukatın teki.
E ben croco seviyorum ki ben Croco yu senden daha çok savunurum, severim. Objektifim ben senin gibi sallamıyorum.Çıkmayacağını hepimiz biliyoruz da işte boş yapmak olsun...
@Jiso Hahah sen de Croc'un gizli fanısın o zaman sürekli Croc, Croc diye dolanıyorsun etrafta bilemedim :S
Benim kulaklarım da kepçük değil. Zaten senin ağzın kepçük.Hayır. Buradaki tek kepçük sensin.
Benim kulaklarım aksine çok küçüktür.
Zoroda suçlu Law'da suçlu. He Law daha kotu sey yapti orasi ayri. Yani hem korsanlari rezil etti hemde onlarin kalbini hukumete vererek onlari kucumsedi. Zoro ise oldurdu. Law'iniz da az degil.Ben de "suçlu" dediğini hatırlamıyorum. Eeee?
Law korsanlığını yapıyor zaten. Psikopat/gaddar ismini almış üstüne yeter. Cora yaşasaydı bence hükümeti sevdirmeye çalışırdı. Bugünlerde Sengoku-Cora-Law 3lüsü görürdük.Law??? Cora'nın da farkı yok korsan yetiştirmiş mahlukatın teki.
Korsan, ajan,kutsal ne halt olduğu belli değil permuda şeytan üçgeni yapmış adam hala COROSAN ÇOK IYI ÇOK HOŞ O BIR MELEK EHHEH diyollar.Law??? Cora'nın da farkı yok korsan yetiştirmiş mahlukatın teki.