Ne merhameti yemedi tetiği çekmeye. @Notanymore İkiniz de kepçüksünüz.Ölüp ölmemesi mühim değil öleceğini kendi de biliyordu. Tetiği çekemeyecek kadar merhametli olması mühim olan.
Ne merhameti yemedi tetiği çekmeye. @Notanymore İkiniz de kepçüksünüz.Ölüp ölmemesi mühim değil öleceğini kendi de biliyordu. Tetiği çekemeyecek kadar merhametli olması mühim olan.
Cora mı? Nerede korsan olmuş o?Ahaha seninki de korsan değil miydi ya sksjsksmks
Yari geyik yari gercek ama gercek gibi cevap ver. Merak ettim :S
Sanjiler Frankyler Lawun saldırısı ile ne hale geldi. Ne Zoro ne de Luffy agzini açmadı . Bunlar böyle. Yüzüne tukurse yarappi şükür derler ki ihaneti de affederlerZoro'nun "hain'lik' kavramina antiligi var bence. Law'i seri sonu kesip kalbini hukumete verirse sasirma eger ihanet ederse.
Zoro'ya suçsuz dedigimi hatirlamiyorum ? Ee?
E peki madem.
Şimdi kardeş. Adam kalpleri alıp dünya hükümetine vermiş. Kara borsaya falan satmamış. Marinelerin yakalasa hapse atacağı tipler yani. Zamanında Zoro da aynını yapıyordu. Eee?
Kaptanına saygı duyuyor elbet. Kaptanı olduğu için dediklerini de yapıyor. Ama tayfası öldürülürken Luffy karışma dese karışmayacak hali de yok.Nasıl saygı o?
Law tüm tayfayi katletse gene cenesi acilmayacak Luffyim haklı diyecek.
Law olmasa da birileri kurtarırdı elbet. Ana karakter bu.Sen dua et. Law sayesinde hayattasın.
Senin amiraller Law'in gemisini batirsaydı Mf'den kurtulmuştun bas dusmanindan. Suc onlarda.Sanjiler Frankyler Lawun saldırısı ile ne hale geldi. Ne Zoro ne de Luffy agzini açmadı . Bunlar böyle. Yüzüne tukurse yarappi şükür derler ki ihaneti de affederler
Zoro Luffyin emirlerin dışına çıkmaz
Law??? Cora'nın da farkı yok korsan yetiştirmiş mahlukatın teki.Cora mı? Nerede korsan olmuş o?
Ohoo. Ben o toplara girmem ki amaKaptanına saygı duyuyor elbet. Kaptanı olduğu için dediklerini de yapıyor. Ama tayfası öldürülürken Luffy karışma dese karışmayacak hali de yok.
Smoothie eziğini koru sen.