Luffy nın ilk denize açıldığı zamandaki gibi genc masum korsanların kalbini söktü.Suçsuz korsanlar olduğunu ne biliyorsun? Hangi korsan masum diye geçmiş??
Yazık ailelerine , hayallerine, geleceklerine.
Luffy nın ilk denize açıldığı zamandaki gibi genc masum korsanların kalbini söktü.Suçsuz korsanlar olduğunu ne biliyorsun? Hangi korsan masum diye geçmiş??
Croc kadın çıksa bile ki çıkmayacak Dof'dan daha adamdır bunu tartışmayalım.Hahaahahahaha @Sir Crocodile cevaplasın xd Doffy aşkla bakıyor.
Bak seni seviyorum. Lütfen bozuşmayalım.Hahaahahahahahah kendinize gelin ahahahshshshss
Luffy 'ye ihanet etmezAllahım Luffye de ihanet etmesini nasip etsin inşallah
Şimdi sen ciddi misin geyikte misin? Onu bilip konuşalım.Sen suçlu korsanlar olduğunu bana kanitlayabilirsen sözumu geri alacağim
Yaşar o. Ölümü Pedro gibi olsun. Öldü diye Sanji özel ziyafet duzenlesin.Yasayabilecegini zannetmiyorum. Hadi Luffy acidı ama Zoro pesini birakmaz.
Korsanlar birbirine ihanet edebilir.Ben bilmem orasını. Bir Ban D. Age Chopper-sama fandaşı olarak büyük ihanete uğramışlık hissettim.
Ama olsun.
Gördük.
Dostu düşmanı gördük.
Cora o tetiği çekse yine ölecekti. Belki de ortalık karışacağından Law ortaya çıkacaktı. Cora kepçüğünü koruma burada.Cora abisine tetiği çekemeyecek kadar merhametliydi. Asıl isteği kardeşini durdurabilmekti. Kötülüklerine son verebilmekti.
Doffy hedefleri için önüne çıkan herkesi öldürebilecek kadar kötü birisiydi. Boşuna şeytan lakaplı değil.
Burada Cora'ya hain diyende ne bileyim.
Sen dua et. Law sayesinde hayattasın.Luffy nın ilk denize açıldığı zamandaki gibi genc masum korsanların kalbini söktü.
Yazık ailelerine , hayallerine, geleceklerine.
Hükümete düşman kişilere koyulan adı ile normal bir korsan teriminin ayni olmadigini belirtmek isterim He Law'da korsan olduguna gore Law'in kotu oldugu su goturmez bir gercek.Korsan teriminin anlamına bak sonra gel.