İçli köfte yahu. Limon da sık biraz, çok iyi oluyor.Ne içi, ne yağı?
İçli köfte yahu. Limon da sık biraz, çok iyi oluyor.Ne içi, ne yağı?
Yok ben pek sevmiyorum onu gözüm. Sana afiyet olsun.İçli köfte yahu. Limon da sık biraz, çok iyi oluyor.
Olsa da yesem.Yok ben pek sevmiyorum onu gözüm. Sana afiyet olsun.
Nami seninki gibi Low'lara layık.
Law deyince akan sular durur.Sizi @traokun a emanet ediyorum, o size gereken cevabı uzuncana yazacaktır. Hadi eyw...
Bu attığın ne Law’un haremi mi yoksa ? Robin’den sonra göz diktiği sıradaki kurbanları mı ?Law deyince akan sular durur.
Herkes ayağını denk alacak.
İnari'ye göre değersiz olan Nami'ye Oda kraliçe tacı giydiriyor hemde yanında imparotiçe dururken.
Teşekkürler İnari, Law'ı kral olarak gördüğün için.
Oda'nın kraliçe görmesi şaşırtmadı. O kadar mem.. Anladın işte. O kadar şeyi çiz tabii der. Önemli olan insanların beğenmesi. Paraya aşık kadından kraliçe mi olur?!!?? PehhLaw deyince akan sular durur.
Herkes ayağını denk alacak.
İnari'ye göre değersiz olan Nami'ye Oda kraliçe tacı giydiriyor hemde yanında imparotiçe dururken.
Teşekkürler İnari, Law'ı kral olarak gördüğün için.
Anca göz diker. Nami bile fazla Law'a. @traokunBu attığın ne Law’un haremi mi yoksa ? Robin’den sonra göz diktiği sıradaki kurbanları mı ?
Law'ın harem kurmaya vakti mi var. Sanji yapsın onu.Bu attığın ne Law’un haremi mi yoksa ? Robin’den sonra göz diktiği sıradaki kurbanları mı ?
Beni okuyucu enterese etmez. Oda enterese eder. Okuyucu olarak Nami değersiz desen de durum ortada. Oda, kraliçe tacı giydiriyor daha ne diyeyim. Hemde bir değil bir kaç tane var kraliçe tacı giydirdiği.Oda'nın kraliçe görmesi şaşırtmadı. O kadar mem.. Anladın işte. O kadar şeyi çiz tabii der. Önemli olan insanların beğenmesi. Paraya aşık kadından kraliçe mi olur?!!?? Pehh
Sen de haklısın. Sonuçta Vergo'yu ıkına ıkına yenip Doffy'ye ezilen bir Law var. Oda çiziyor canım.Beni okuyucu enterese etmez. Oda enterese eder. Okuyucu olarak Nami değersiz desen de durum ortada. Oda, kraliçe tacı giydiriyor daha ne diyeyim.
Vergo'ya nerede ıkınmış la. Seninde kalbini alsınlar görelim.Sen de haklısın. Sonuçta Vergo'yu ıkına ıkına yenip Doffy'ye ezilen bir Law var. Oda çiziyor canım.