Luffy'nin yanındakileri taklit ederek tepki verdiğini zaten biliyoruz. Nami'ye mi kaldı dağ gibi çocuk.Hancock'tan etkilenmeyen Luffy, Nami'ye ne tepkiler veriyordu halbusi.
Luffy'nin yanındakileri taklit ederek tepki verdiğini zaten biliyoruz. Nami'ye mi kaldı dağ gibi çocuk.Hancock'tan etkilenmeyen Luffy, Nami'ye ne tepkiler veriyordu halbusi.
Niye hiçbir tepkisinde Zoro'yu taklit etmiyor acaba?Luffy'nin yanındakileri taklit ederek tepki verdiğini zaten biliyoruz. Nami'ye mi kaldı dağ gibi çocuk.
Nami seninki gibi Low'lara layık.Niye hiçbir tepkisinde Zoro'yu taklit etmiyor acaba?
Kaldı ki Nami'nin nesini beğenmiyorsun?
Nami seninki gibi Low'lara layık.
Gaza getirmek mi?
Geyik başlığında beni gaza maza getiremezsin sen.
O zaman neden muhabbetini yapıp gömmeye çalışıyorsun bakayım.Gaza getirmek mi?
Birinin Law yüzünden gaza geleceğini sanmam. Law bile kendi yüzünden gaza gelmez yahu.
Onlar komedilik olsun diye yav şöyle bir durumun yaşanması imkansız.
Hancock'tan etkilenmeyen Luffy, Nami'ye ne tepkiler veriyordu halbusi.
Nami gibi değersiz birini düşününce aklıma o geldi.O zaman neden muhabbetini yapıp gömmeye çalışıyorsun bakayım.
Nami seninki gibi Low'lara layık.
Geyik başlığında beni gaza maza getiremezsin sen.
Gaza getirmek mi?
Birinin Law yüzünden gaza geleceğini sanmam. Law bile kendi yüzünden gaza gelmez yahu.
Sizi @traokun a emanet ediyorum, o size gereken cevabı uzuncana yazacaktır. Hadi eyw...O zaman neden muhabbetini yapıp gömmeye çalışıyorsun bakayım.
Ya komedi olması sorun değil de Oda'nın boş boş bahanelere bürümeye çalışması ayrı bir konu.Onlar komedilik olsun diye yav şöyle bir durumun yaşanması imkansız.
Tamam işte resmen gaza getirmeye çalışmışın. Niye reddediyon?Nami gibi değersiz birini düşününce aklıma o geldi.
Birbirlerine layık diye boşuna demedim ya.