Bundan dolayı gaza getirilebileceğini düşünen sensin. Amacım gaza getirmek olsaydı Corazon'a laf ederdim.Tamam işte resmen gaza getirmeye çalışmışın. Niye reddediyon?
Bundan dolayı gaza getirilebileceğini düşünen sensin. Amacım gaza getirmek olsaydı Corazon'a laf ederdim.Tamam işte resmen gaza getirmeye çalışmışın. Niye reddediyon?
Konu ile alakasız bir durumdayken muhatabının sevdiği bir karakteri işe dahil edip, gömme çabasına girmek "gaza getirme çabası'dır. Kıvırma şimdi.Bundan dolayı gaza getirilebileceğini düşünen sensin. Amacım gaza getirmek olsaydı Corazon'a laf ederdim.
Kendin söylüyorsun yahu. Corazon olsa dağıtırdım diye. Ben bilmiyor muyum Corazon gömmeyi. Ölmüşün arkasından konuşturma şimdi.Konu ile alakasız bir durumdayken muhatabının sevdiği bir karakteri işe dahil edip, gömme çabasına girmek "gaza getirme çabası'dır. Kıvırma şimdi.
Ama haklısın evet. Rocinante muhabbeti açsan geyik meyik dinlemez, kırmızı görmüş boğa başlığına çevirirdim burayı.
Hele hele.Kendin söylüyorsun yahu. Corazon olsa dağıtırdım diye. Ben bilmiyor muyum Corazon gömmeyi. Ölmüşün arkasından konuşturma şimdi.
Telefonun şarjı bitti. Bekle sen Cora gömmek neymiş anlarsın.Hele hele.
Konuş istersen.
Senin favorin de Zoro'ydu. Hatırlıyorum.Telefonun şarjı bitti. Bekle sen Cora gömmek neymiş anlarsın.
Ben gelene kadar müsaitse @Millennium Wizard ilgilensin
Zoro ppsi yok diye etrafta Zoro'cu yok sanmayın.Senin favorin de Zoro'ydu. Hatırlıyorum.
Dimi ya... Kim kimin fanıydı, keşke biraz daha dikkat etsem yahu.
Ben de onu gömecem... Görürsün.
Bu savaş demektir.
Asıl sen bekle. Hele bir Rosinante'ye dil uzat bak neler geliyor, bekle de gör.Zoro ppsi yok diye etrafta Zoro'cu yok sanmayın.
Sen bekle akşam karışacak burası.
"Profil fotoğrafı" içinin yağları erimiştir şimdi.Asıl sen bekle. Hele bir Rosinante'ye dil uzat bak neler geliyor, bekle de gör.
Ayrıca pp ne la? Türkçe konuş.
Ne içi, ne yağı?"Profil fotoğrafı" içinin yağları erimiştir şimdi.