Hehe Law ileride WB felan da dersin sen.Vergo'ya nerede ıkınmış la. Seninde kalbini alsınlar görelim.
Hehe Law ileride WB felan da dersin sen.Vergo'ya nerede ıkınmış la. Seninde kalbini alsınlar görelim.
Bu attığın ne Law’un haremi mi yoksa ? Robin’den sonra göz diktiği sıradaki kurbanları mı ?
Geçen biri öyle bir fanart attıydı. Law önce Nami'yle sonra Robin'le cilveleşirkene...
Göz dikmede değil de harem de haklısın galiba.
O benim tezim değil.Hehe Law ileride WB felan da dersin sen.
Valla bana değil, fanartı atana ve bütün o kızlara bakıp haremin erkeğini Law yapanlara güleceksin.
Olmasın da zaten. Daha fazla Law gömdürtmeyin. Corazon için hazırlanmam lazım. Gerçi ona hazırlanmak da gerekmez.O benim tezim değil.
Üstüne alınması gereken alınmıştır. Sen boşver.Valla bana değil, fanartı atana ve bütün o kızlara bakıp haremin erkeğini Law yapanlara güleceksin.
Farkındaysan hiçbiri benim işim değil.
Benim tezim o benim.Olmasın da zaten. Daha fazla Law gömdürtmeyin. Corazon için hazırlanmam lazım. Gerçi ona hazırlanmak da gerekmez.
İstediğin kadar göm, tatmin et kendini hadi hadi. Bak neler oluyor.Olmasın da zaten. Daha fazla Law gömdürtmeyin. Corazon için hazırlanmam lazım. Gerçi ona hazırlanmak da gerekmez.