Kin'emon falan bile geri tutuyordu kendisini.En kötüsü Kiku çıkacak. Buraya yazıyorum
Kin'emon falan bile geri tutuyordu kendisini.En kötüsü Kiku çıkacak. Buraya yazıyorum
Nami x Sanji güzel olur cidden. Sanji bir kadına aşık olabilecek birisi olsa Nami'nin kalbini çalabilirdi. Ama Violet de olsa iyi olurdu.Best Ship Nami x Sanji ya.
Tashigi x Zoro da güzel.
Çok kötü. :/Best Ship Nami x Sanji ya.
Tashigi x Zoro da güzel.
Ben de diyorum Sanji'yi sevemememdeki sebep ne diye. Sanji Furryciymiş.Gerçi Sanji de panseksüel birisi. Hayvan falan dinlemeden yazıyor.
Nesi güzel. Kız her ortaya çıktığında yerde paspaslık yapıyor.Best Ship Nami x Sanji ya.
Tashigi x Zoro da güzel.
Hangi açıdan tamam? Ne tamamlığını gördük.Zoro x Tashigi tamam zaten, kağıda dökülmesi gerek.
Gulmesi neden problem olsun ki? hayat o kadar mükemmel ki ben bile hep gülüyorum
Aynne öyle. Bu arada Tashigi net vasıfsız birisidir. Çakma karakterin teki keşke ölse. :/Gulmesi neden problem olsun ki? hayat o kadar mükemmel ki ben bile hep gülüyorum
Kuina özentisiAynne öyle. Bu arada Tashigi net vasıfsız birisidir. Çakma karakterin teki keşke ölse. :/