İyi madem, bi fb daha bekleyelimAnlatamadım sanırım kendimi. Zoro flashbackinden sonra bu konuda ısrar eden olmaz zaten.
Kalkıp Dressrosa'da Dofta haki yok deniyorsa bu kekoluk olur zaten. Ama Mf zamanı Dofta haki yok denmesinde ne gibi bir sakınca var anlamadım.Doğal değil. Buna açıkça "kekoluk" denir. Mingo'da da haki yoktu Mf'de ne oldu ? Mihawk'ta haki yok demek için ya çok saf olmak ya da Op'un O'sundan haberin olmamak gerekir.
Bu saatten sonra hala bunu diyebiliyorsan gerçekten kekosundur Sana göre bir önemi olmayabilir. Ama kılıç ustalarına ve hakkında yazılıp çizilenlere bakarsan seride ne kadar büyük bir yer kapladıklarını görürsün. Gerçi görsen bu zamana kadar görürsün de... Görmek istemeyenin gözüne soksan da görmez
Lütfen olmasın.......E tabi bak duygulara ekleniyor, ataklara ekleniyor, silahlara ekleniyor, çevrede bile duruyor falan. Artık herşey hakili olacak.
Hatırlamıyom bile ya. Eski mesajlara da bakamıyoz ki forum bozuk olunca :TAşk olsun ben öyle bir insan mıyım? Çok güncel değilim zaten. Kim ne dedi bilmiyorum. WCI'da günceldim, öncesini bilmem.
Benim de fikirlerim hep değişken. Olur öyle.
Olur canım olur gülüm olur canım kardeşimKalkıp Dressrosa'da Dofta haki yok deniyorsa bu kekoluk olur zaten. Ama Mf zamanı Dofta haki yok denmesinde ne gibi bir sakınca var anlamadım.
Yani bunu diyebilmek için yeterince sebebim var aslında. Bu beni sana göre keko yapabilir. Bu senin şahsi fikrin olur. Saygı duyarım.
Lütfen olmasın.......
Seride belli başlı güç unsurları ve belli başlı ağır toplar var. Bu ikisini birbirinden ayrı düşünmek bazı şeyleri iyi yorumlayamamaktan kaynaklıdır. Bu anlamda koskoca seride 3 tane en iyi ünvanından birini almış Mihawk'a da hakisi yoktur demek saçmadır. Neyse biz haki sadece Luffy'ye has olacak diyen kılıç ustalarında haki çıkmaz diyen kafaları gördüğümüz için bu tarz düşüncelere alıştıkKalkıp Dressrosa'da Dofta haki yok deniyorsa bu kekoluk olur zaten. Ama Mf zamanı Dofta haki yok denmesinde ne gibi bir sakınca var anlamadım.
Yani bunu diyebilmek için yeterince sebebim var aslında. Bu beni sana göre keko yapabilir. Bu senin şahsi fikrin olur. Saygı duyarım.
Mihawk'ın ne kadar kral olduğu.Ne bilgisi geldi yine ?
"Babun kralı Miho" diyorsun yani.Mihawk'ın ne kadar kral olduğu.
İmparator Shanks'ın aklını almış, kılıç ustalarının kralı, şahı Mihawk reis."Babun kralı Miho" diyorsun yani.
Harbiden bir bilgi mi geldi de Mihawk mevzusu hortladı ?Mihawk'ın ne kadar kral olduğu.