Hayır, ben de anlamadım nereden patladı.Harbiden bir bilgi mi geldi de Mihawk mevzusu hortladı ?
Hayır, ben de anlamadım nereden patladı.Harbiden bir bilgi mi geldi de Mihawk mevzusu hortladı ?
Bu sefer sıkıntıdan patladı galiba Bu spoiler işi forumun psikolojisini bozduHayır, ben de anlamadım nereden patladı.
Allah'ını seven üstüme 50-10 bölüm One Piece bölümü atsın, iki Zoro Luffy filan der kafa dağıtırdık.Bu sefer sıkıntıdan patladı galiba Bu spoiler işi forumun psikolojisini bozdu
Valla 1 ayda iki bölüm olayı çok sıkıntılı oldu hocam. Oda Ramazan'a Op orucu tutturdu bize sağolsun.Allah'ını seven üstüme 50-10 bölüm One Piece bölümü atsın, iki Zoro Luffy filan der kafa dağıtırdık.
Seçim, GoT filan hiç sarmıyor. Hele GoT'u öylesine takip ediyorum zaten, olmasa da olur kafasındayım.Valla 1 ayda iki bölüm olayı çok sıkıntılı oldu hocam. Oda Ramazan'a Op orucu tutturdu bize sağolsun.
Doffy bilgisi mi geldi doffy falan demişler o ne ?Mihawk'ın ne kadar kral olduğu.
Boyları yanlış ya da tutarsız yazmışlar sanırım, onunla ilgili. Önemli bir bilgi yok yani.Doffy bilgisi mi geldi doffy falan demişler o ne ?
“Leads the biggest criminal organization in the ‘New World’ ”Doffy bilgisi mi geldi doffy falan demişler o ne ?
Zinnnnnncirlerinden tutuyoruz kaaarşşiiimmm“Leads the biggest criminal organization in the ‘New World’ ”
“As the name of the string-string fruit shows, he possess the evil charisma that pulls the thread in the dark”
Viola had a very complex relationship of love and hatred with “Doffy”.