Niye :S Shanks kılıcını çift elle mi kullanıyormuş ki :SBu seride de geçiyor aslında. Tek kollu diye dövüşmem senle demişti.
Niye :S Shanks kılıcını çift elle mi kullanıyormuş ki :SBu seride de geçiyor aslında. Tek kollu diye dövüşmem senle demişti.
Haki slash'a eklenebilen bir şey mi?Buz dağını keserken slashına haki eklemedi mi diyorsun şimdi sen?
Dünyanın en iyi kılıç ustasında haki yok demek her türlü saçma bence. Tamam bir Shanks etmez ama adamında hakkını yemeyin2y aradan önce böyle düşünmek çok doğal değil mi? Neticede Marineford savaşında çizilmiş bir adam. Çizildiği kadarıyla hakinin ''h''sini göstermemiş.
Seriinin genel mantığı içerisinde, bazı şeyler gösterilmese de öngörebilmemiz gerekiyor. Mihawk'ı haki kullanırken görmedik ama Zoro'ya armament eğitimi verdiğini biliyoruz, bunu da geçtim, zaman atlamasından sonra b haki ele ayağa düşmüşken Mihawk kullanamıyor demek, pek tutarlı bir davranış olmasa gerek.Bir şey göstermediği halde yok saymak bunda kesin haki vardır demekten daha mantıklı değil mi?
Şimdi baktım da tam olarak burada söylediği gibi bir anlam yok gibi.Çok sevdiğimiz databook bilgilerinde geçiyor, "shankstan güçlü bir kılıç ustasını bekliyor" kısmından bi cümle önce.
Boruya eklenebiliyorsa eklenir.Haki slash'a eklenebilen bir şey mi?
Evet.Haki slash'a eklenebilen bir şey mi?
Olmaz olur mu. Neler neler dendi karakterler hakkında.Crocoyu kesemedi diye Dofta haki yok diyen olmuş mudur acep. 3 haki birden çıkınca ne düşündüler, ne kılıf uydurdular :d
O tanımın pek bir önemi olduğunu görmedik. O yüzden olmasa da olur yaniDünyanın en iyi kılıç ustasında haki yok demek her türlü saçma bence. Tamam bir Shanks etmez ama adamında hakkını yemeyin
Anlatamadım sanırım kendimi. Zoro flashbackinden sonra bu konuda ısrar eden olmaz zaten.Seriinin genel mantığı içerisinde, bazı şeyler gösterilmese de öngörebilmemiz gerekiyor. Mihawk'ı haki kullanırken görmedik ama Zoro'ya armament eğitimi verdiğini biliyoruz, bunu da geçtim, zaman atlamasından sonra b haki ele ayağa düşmüşken Mihawk kullanamıyor demek, pek tutarlı bir davranış olmasa gerek.
Şimdi baktım da tam olarak burada söylediği gibi bir anlam yok gibi.
Slash'ın temel yapısını bilmediğim için sordum. Bu arada boruyla nasıl bir bağlantısı var slashın?Boruya eklenebiliyorsa eklenir.
Bununla ilgili bir örnek var mı? Bilmediğim için soruyorum.Evet.
Olmaz olur mu. Neler neler dendi karakterler hakkında.
Şatosunda oturup şarabını içip kendiyle vakit geçiriyor diyor. Bunun ne gibi bir anlamı var :SŞimdi baktım da tam olarak burada söylediği gibi bir anlam yok gibi.
Haki herşeye ekleniyormuş olm sen ne diyon.Haki slash'a eklenebilen bir şey mi?