Mihawk haterlarının en sevmediği şeylerden biri. Aralarında bu gibi konuları her gördüğünde ''Lütfen gerçek olmasın!'' diye iç çekenler de vardır.
Mihawk fanlarının en sevmediği şeylerden biri. Aralarında bu gibi konuları her gördüğünde ''Lütfen gerçek olmasın!'' diye iç çekenler de vardır.Mihawk haterlarının en sevmediği şeylerden biri. Aralarında bu gibi konuları her gördüğünde ''Lütfen gerçek olmasın!'' diye iç çekenler de vardır.
Emin ol diğerlerinin durumu daha da vahimdir.Mihawk fanlarının en sevmediği şeylerden biri. Aralarında bu gibi konuları her gördüğünde ''Lütfen gerçek olmasın!'' diye iç çekenler de vardır.
10 saniye bu adam niye aynı cümleyi yazmış diye boş boş baktımMihawk fanlarının en sevmediği şeylerden biri. Aralarında bu gibi konuları her gördüğünde ''Lütfen gerçek olmasın!'' diye iç çekenler de vardır.
Diyorsun...Emin ol diğerlerinin durumu daha da vahimdir.
Aynı değil arada çok büyük bir fark var!10 saniye bu adam niye aynı cümleyi yazmış diye boş boş baktım
Bir manga sayfasında ''Shanks'ın kolunu kaybetmesi hiç iyi olmadı, ondan daha güçlü bir kılıçustası da bulamıyorum!'' dese Mihawk, burada bayılacak adamlar varDiyorsun...
Bütün gün kalede kafayı çek sonra kılıç ustası bulamıyorumBir manga sayfasında ''Shanks'ın kolunu kaybetmesi hiç iyi olmadı, ondan daha güçlü bir kılıçustası da bulamıyorum!'' dese Mihawk, burada bayılacak adamlar var
Bu muhabbete de ben anlam veremiyorum, adamın bütün gün orada olduğu ve ömrünü o kalede geçirdiği sonucuna nereden varıyorsunuz?Bütün gün kalede kafayı çek sonra kılıç ustası bulamıyorum
Doğru bazen east blueya çaylak avına gittiğide oluyor.Bu muhabbete de ben anlam veremiyorum, adamın bütün gün orada olduğu ve ömrünü o kalede geçirdiği sonucuna nereden varıyorsunuz?
Doğru bazen east blueya çaylak avına gittiğide oluyor.