Sandığımdan daha iyi izlenmiş dizi.Hala diziler kısmında ilk 10 da cidden iyi patladı. 8. Sırada herhalde yeni sezon diziler ya da ilgi çekiciler gelmediği sürece bir kaç ay daha böyle gider.
Hala diziler kısmında ilk 10 da cidden iyi patladı. 8. Sırada herhalde yeni sezon diziler ya da ilgi çekiciler gelmediği sürece bir kaç ay daha böyle gider.
Böyle Mihawk yaparlarsa herkes izler tabii Oda bile ilk tanıtım sahnesine hype yüzünden heyecanlanmış öyle bir bilgi okudum doğruysa xDSandığımdan daha iyi izlenmiş dizi.
Resmi olarak açıklanan 91 güne en çok izlenen diziler arasında neredeyse ilk 10'a girecek. Kalan sürede 550M'a ulaşması zor çünkü artık gündemden düştü.
Ama mevcut durumdaki 460M'a yakın izlenme çok iyi. 10 üzerinden 7-7.5'luk çerezlik bir dizi olsa da imdb ve rotten tomatoes gibi yerlerde de çok iyi puanlar aldı.
Bu da dizinin genel izleyici bakışıyla da sandığımızdan çok daha fazla beğenildiğini gösteriyor.
Çok fazla eksik vardı ama umarım 2. sezonda daha düşük bir kalite ile gelmezler.
Matt Owens dedi onu da. Mihawk'ın nasıl güçlendiğini anlatan spin off yapmayı çok isterim falan diyor kılıççı yazarBöyle Mihawk yaparlarsa herkes izler tabii Oda bile ilk tanıtım sahnesine hype yüzünden heyecanlanmış öyle bir bilgi okudum doğruysa xD
Eee Oda Mifak ı çakılı Mifak ayarında çizince diziciler de biz bundan iyi prim kasarız deyip, gerekeni yaptılar. Şimdi Oda ağlasın xdBöyle Mihawk yaparlarsa herkes izler tabii Oda bile ilk tanıtım sahnesine hype yüzünden heyecanlanmış öyle bir bilgi okudum doğruysa xD
550 e bence de ulaşamaz ama hala ilk 10 da bakalım kaç ay daha böyle gidecek. 1 2 ay daha zorlar en son 10. Sırada kalır herhaldeSandığımdan daha iyi izlenmiş dizi.
Resmi olarak açıklanan 91 güne en çok izlenen diziler arasında neredeyse ilk 10'a girecek. Kalan sürede 550M'a ulaşması zor çünkü artık gündemden düştü.
Ama mevcut durumdaki 460M'a yakın izlenme çok iyi. 10 üzerinden 7-7.5'luk çerezlik bir dizi olsa da imdb ve rotten tomatoes gibi yerlerde de çok iyi puanlar aldı.
Bu da dizinin genel izleyici bakışıyla da sandığımızdan çok daha fazla beğenildiğini gösteriyor.
Çok fazla eksik vardı ama umarım 2. sezonda daha düşük bir kalite ile gelmezler.
Çok güzel ama aslında Nami için yaşlı bir oyuncu ben daha genç biri bekliyordum 10-12 yaş var arada neyse ki yaşını belli etmiyor iyi genlere sahip yüz hatları da Nami’ye çok yakın.Nami yi oynayan kız reelde daha güzelmiş nedense dizide pek beğenmemiştim ...