TR dizileri vs. de olunca normal. TR'de bile neredeyse 2 ay kaldı. Bazı yerlerde kalmaya devam eder bir kaç hafta daha.@justahuman çıkmış Op ilk 10 dan ben bir ay daha kalır diyordum da … Dandik Elite girmiş
TR dizileri vs. de olunca normal. TR'de bile neredeyse 2 ay kaldı. Bazı yerlerde kalmaya devam eder bir kaç hafta daha.@justahuman çıkmış Op ilk 10 dan ben bir ay daha kalır diyordum da … Dandik Elite girmiş
Tiyatro sahnesi gibi geliyordu mekanlar. Bu beni de rahatsız etti. Manzara görüntüleri güzel olsa da evrenin büyüklüğünü yansıtamamışlar. Bu anlamda radikal bir tarz değişikliğine gitmeleri gerekiyor ama ilk sezonun beğenilmesi olumsuz eleştirilerin göz ardı edilmesiyle sonuçlanacak diye düşünüyorum. Çoğunlukla dar mekanlar ve yakın kameralar devam eder muhtemelen.İlk sezon olmadı. Ortada bir evren tasarımı yoktu, 7 bölümü parodi izler gibi izledim.
Para lazım tabii, ikinci sezon efsane olabilir. Daha büyük bütçe çıkarmaları lazım.
İçeriği ne hacı ne diyorlar tam olarak kddkdlsl
Bambaşka alandaki iki önemli yazarın seriyi bilmeden yaptığı değerlendirmeleri dinlemek ilginçti. Merakla dinledim.