Söyle bakalım son 5 sene içerisinde One Piece kadar iyi bir Amerikan dizisi geldi mi ?Yok deve xD
Söyle bakalım son 5 sene içerisinde One Piece kadar iyi bir Amerikan dizisi geldi mi ?Yok deve xD
Son 5 sene biraz düşünmem lazım ama Boys daha iyi optan.Söyle bakalım son 5 sene içerisinde One Piece kadar iyi bir Amerikan dizisi geldi mi ?
Hepsini izlemedim ama bence de daha iyi. Ancak Amazon'un para dökmesini ve daha kaliteli ekibi vs. unutmamak lazım. Yine genel manada yapılmaya alışık oldukları Marvel evrenine çok daha uygun bir yapım. Belki de aynı evrendedir bilmiyorum.Son 5 sene biraz düşünmem lazım ama Boys daha iyi optan.
The Boys'u izlemedim ama Amazon'da yayınlandığına göre bütçesi One Piece'in kaç katıdır tahmin edemiyorum bile. Amazon One Piece i alsa daha iyi iş çıkardı eminim. Ring of Power'ın bütçesi One Piece için harcasaydı uçuyordu şu an.Son 5 sene biraz düşünmem lazım ama Boys daha iyi optan.
Arap yapsınlar bence de.Arap yaparlar falan deyin iyi gündem olur.
Ring of power'ı izledin mi ?The Boys'u izlemedim ama Amazon'da yayınlandığına göre bütçesi One Piece'in kaç katıdır tahmin edemiyorum bile. Amazon One Piece i alsa daha iyi iş çıkardı eminim. Ring of Power'ın bütçesi One Piece için harcasaydı uçuyordu şu an.
Hayır çünkü cast seçimi hoşuma gitmedi bu yüzden Lord of The Rings'i 2000'lerde yayınlanan filmleri gibi hatırlamak istiyorum. Yine de Amazon'un 1 milyar dolar harcadığından haberim var. Benim bahsettiğim bütçeydi zaten.Ring of power'ı izledin mi ?
Mesela op için konuşursak her ne kadar pek çok şeyi değiştirilmiş olsa bile temel esere bence sahip hala ama Rings of power tamamen kendi başına bir işti. Onepiece o şekilde çekilse şuan beğenmeyen sayısı bence daha fazla olur.
Abartma b'oolluuumŞu diziyi mahalleden arkadaşlara toplanıp çekseydiniz daha iyi bir iş çıkardı.
Vivi klasik esmer, güzel bir prenses olabilir.Arap yapsınlar bence de.